Update 26 november 2010

Het is een drukke week! Maandag mochten we beide weer aantreden en omdat we nogal wat afspraken in de avond en het aankomende weekend hebben voelt het al bij de aanvang van de week als “druk”.
Maandagavond passen we op de kinderen van Francis en Sabine. Paula heeft afgesproken daar  te zullen koken dus we eten ook een hapje mee. Op de school van de kinderen zijn er “10 minuten gesprekken” dus om 18:00 uur moet Sabine al naar de school. Francis komt meteen vanuit zijn werk. Rond kwart voor zeven komen ze weer thuis als twee trotse ouders! De kinderen doen het goed op school! Rond half acht, acht uur eten we een heerlijk ovenschotel volgens het recept van Wilma. Ik heb Francis en Sabine al een aantal maandjes niet gezien dus het is lekker om even bij te kletsen. Al gauw wordt het later dan gepland en gaan we tegen half 11 richting huis. De wekker staat de hele week op half zes dus  snel onder de wol.
Dinsdagavond, na het werk hebben we Noorse les. Deze was een weekje verzet dus we hadden tijd genoeg om ons huiswerk af te maken 😉 . Het was weer een nuttige en gezellige les.
Woensdagmorgen moest niet alleen Paula maar ook ik vroeg de deur uit. Ik had vergadering en natuurlijk staan er weer veel files! ’s Avonds moet ik ook werken dus het is een lange dag waarbij ik om 7 uur 20 het huis verlaat en pas om 20:40 uur weer thuis ben. Paula eet bij Francis en Sabine en is dan ook nog niet thuis. Tegen negen uur komt ze thuis en we gaan niet veel later naar bed.
Ook donderdag moet ik weer vroeg de deur uit. Ik heb weer een vergadering en daarbij moet ik een nieuwe collega ’s ochtends “opvangen”/welkom heten. Gelukkig krijgen we wat versterking: geen overbodige luxe! Gelukkig hoef ik donderdagavond niet te werken. Paula heeft een avondje op haar werk dus ik eet alleen. Ik besluit om meteen na thuiskomst eerst maar naar de Sligro te rijden. Ik moet nog wat boodschappen halen en alleen vanavond heb ik hier nog tijd voor. Het is behoorlijk druk onderweg dus het kost me de nodige tijd om een  paar boodschapjes in huis te krijgen. Rond kwart voor acht kan ik eindelijk op de bank en aan het avondeten. Paula komt dan net thuis van het etentje van haar werk.
’s Avonds, achter de laptop, zie ik dat mijn makelaar actief is op facebook en hyves. Hij heeft zijn relaties een mail gestuurd en hierop ben ik hem gaan volgen. Al snel kreeg ik reaktie en zag dat hij een leuk “filmpje”op youtube had gezet. Lang leve de “social networks’!