Update 26 augustus 2011

Het is alweer te lang geleden dat ik in het weblog heb geschreven. Dit komt waarschijnlijk omdat we de laatste weken behoorlijk druk zijn geweest. Geen spannende dingen maar gewoon veel afspraken in de avond en daarnaast drukke weekenden.
Maandag de 8ste zijn we weer naar ons eigen huis gegaan. Francis, Sabine en de kinderen komen dan namelijk weer terug van een heerlijke vakantie in Spanje. ’s Ochtends breekt er dan een behoorlijk onweer los waardoor we nog bijna op de valreep een rioolprobleem krijgen. Gelukkig loopt het met een sisser af en kunnen we ’s avonds het huis ongeschonden achter laten zodat de vaste bewoners het gewoon weer kunnen betrekken.Wink

Maandagnacht slapen we heerlijk in ons eigen bedje! We hebben in drie weken niet zo lekker geslapen.
Dinsdagavond gaan we natuurlijk nog even bij de vakantiegangers langs om te horen hoe ze het hebben gehad.

Donderdagavond gaan we  nog even langs bij mijn schoonouders. Zij gingen het weekend richting Duitsland en we gaan even een kop koffie drinken om “gedag” te zeggen. Ook de vrijdagavond zijn we onder de pannen. Cor en Irma komen gezellig een avondje langs. Paula en Irma doen gezellig een spelletje en Cor helpt me om de laptop voor mijn zus in orde te maken.

Zaterdag kunnen we lekker uitslapen. We hebben niets gepland maar dat is maar goed ook. Er moet natuurlijk wel tijd overblijven om de boodschappen te doen.

Zondag staat een bezoekje aan mijn zus op de agenda. We gaan haar even de laptop brengen. En daarbij is het een van de laatste mogelijkheden om even gedag te zeggen voordat we op vakantie gaan.

De daarop volgende week hebben we het bericht van de fokker gekregen dat moederhond Jaika gedekt is door reu Kliff. Spannend! Het ziet eruit dat we in december weer een pup gaan krijgen! We zijn dan nu ook hard opzoek naar een leuke naam.

Vorige weekend kreeg Charlotte, de dochter van Francis en Sabine haar eerste paardrijles. Dus wij zijn even gaan kijken. Erg leuk om te zien. Ze ging er helemaal in op en vond het prachtig! Misschien is er een nieuwe Anky in de maak. Na de rijles zijn we gelijk met de family meegereden voor de bbq. Deze was heel gezellig en lekker in de tuin. We hadden geluk met het weer en konden nog best lang in de tuin zitten.

Zondag zijn we even een bakkie wezen doen bij mijn ouders in Velp. Omdat we nog veel te doen hadden was het een kort bezoekje. Jammer dat het weekend altijd zo kort is. We komen altijd tijd te kort. Het opknappen van de woning schiet er elke keer weer bij in.

Maandagmorgen moest Paula gewoon naar haar werk. Ik was vrij maar had een afspraak bij de garage voor het onderhoud van mijn auto. De planning liep niet echt gesmeerd want ik had ook nog een afspraak om half negen voor acupunctuur. Geen rekening gehouden met het feit dat de files langszamerhand weer toenemen reed ik richting Zevenaar. Ik zag toen al dat de terugweg langer zou duren omdat er een file stond voor het Velperbroekcircuis. Om kwart voor acht stond ik bij de garage en met heel veel moeite kon ik optijd in Doorwerth zijn.

De behandeling was weer prettig en total relaxed reed ik rond kwart voor 10 naar huis. Een uurtje later was daar niets meer van over. Ik kreeg namelijk een belletje van de garage om de reparaties door te nemen. En dat waren en nogal wat. Buiten de geplande uitlaat en de kleine beurt bleken er ook nog allerlei ander zaken niet helemaal in orde te zijn. De airco is defect en ook de banden moeten worden vervangen. Om nu niet meteen bankroet te gaan heb ik besloten om die laatste twee maar te skippen en alleen het geplande onderhoud te doen. Daarbij is het goedkoper om de banden elders te laten vervangen.

Later in de middag kreeg ik nog een belletje van de garage. Het lukte ze niet om de auto die dag klaar te krijgen en ik kon de auto pas een dag later ophalen. Geen probleem want ik had een leuke leenauto: een nissan djuke. Erg grappige, pittige auto!

Dinsdag kon ik iets eerder van mijn werk omdat ik de auto moest halen. Gelukkig maar want de hele A 325 stond vol met file en ook de A 12 was erg druk. Net optijd stonden we bij de receptie van de garage en konden we de auto meenemen.

Na ons bezoekje aan de garage zijn we nog even naar de Makro geweest en hebben we wat boodschappen gehaald voor de vakantie. Het was inmiddels al kwart voor zeven en de geplande witlof vonden we opeens niet meer zo’n goed idee. Dit gevoel werd versterkt door het feit dat er ook een Mc Donalds naast de Makro is. We hoefden niet veel moeite te doen om elkaar te overtuigen hier het avondeten te halen.

Dit weekend is een kort weekend. Paula is lekker vrij maar ik moet helaas zaterdag werken. Na mijn werk gaan we nog gezellig bij vrienden een kop koffie drinken. Dan is het al weer zondag en zit het weekend er weer op.

Iedereen een heel fijn weekend gewenst!!