Update 26 april 2009

Dinsdag krijg ik een mailtje van Bas. Hij meldt me dat hij zondag nog meer schade aan zijn auto is heeft opgelopen. Bas heeft na een korte pauze de proef in het terrein hervat maar daarbij brak zijn antenne af waarbij deze zijn voorruit brak! Leuke hobby hoor dat terreinrijden, je hebt alleen een paar rechterhanden of een dikke portemonnee nodig!

Dinsdag begint ook de werkweek weer. Het is de laatste weken niet al te druk geweest en de agenda is niet echt vol. Omdat het mijn eerste werkdag is lees ik eerst de mailtjes van de maandag. Tussen de mailtjes zit een mail van mijn leidinggevende. Ze wil vandaag een gesprek bijwonen om me zo beter te kunnen beoordelen. Om 14:00 uur heb ik een gesprek over beleggen en dat lijkt me een mooi onderwerp waarbij ze aan kan schuiven. Het gesprek verloopt best goed en ondanks de rare situatie van iemand die erbij zit en je op je vinges kijkt valt het allemaal nog wel mee. 

’s Avonds hebben we weer een Noorse les. Wilja is er stipt om half negen en omdat ik de laatste paar weken de lessen een beetje aan de kant heb geschoven valt het me behoorlijk tegen. Ik moet er toch echt meer aan gaan doen. Als je even niet bijblijft merk je dat meteen.

Woensdagmiddag heeft Paula een gesprek met haar leidinggevende. Het hele intergratie traject staat weer eens ter discussie. Veel is nog onduidelijk maar daar gaat snel verandering in komen!

Donderdagavond moet ik werken en het valt me deze week niet mee. Er lijkt geen einde aan de week te komen. Je hebt wel eens van die dagen! Gelukkig wordt het dan toch weer vrijdag. Paula heeft een afspraak met Nynke. Ze gaan samen naar de markt. Voor Paula is het een drukke dag want ze moet ook nog boodschappen halen en naar Bula. Bula is een beetje lomp vandaag en tijdens het schoonmaken van zhaar benen stapt zij onverwachts naar voren en stoot daarbij met haar knie tegen het hoofd van Paula! Dit komt behoorlijk aan.

Zaterdag kunnen we lekker uitslapen maar je raadt het al; om half acht staan we beide weer naast het bed! Buiten het kijken naar een nieuw pak hebben we niets te doen. Het zonnetje schijnt lekker en we gaan dus eerst met Lloyd een stuk wandelen. Na de wandeling gaan we in Huissen naar een herenmode zaak. Jammer genoeg valt het assortiment me wat tegen en we besluiten naar Arnhem te gaan. Het is markt en daarom gezellig druk. Ook in Arnhem kan ik niet slagen en we besluiten maar naar huis te gaan. Lekker een broodje eten en het even rustig aan doen. 

Zaterdagavond hebben we een afspraak met Danny en Tanja. We hebben afgesproken een pannenkoek te gaan eten in  Slijk Ewijk. Het is reuze gezellig en buiten de wat trage bediening hebben we een leuke avond. Als we weer in Bemmel aankomen besluiten we de avond sportief af te sluiten met een potje tennis en bowling op de Nintendo Wii. 

Omdat ik wat promotie heb gedaan voor het openluchtmuseum in Arnhem mogen we naar de “Dag Holland dag”. Deze dag is georganiseerd binnen het thema “Vaarwel Vaderland”; Verhalen van Nederlandse emigranten. Het is een leuk opgezette dag met typisch Hollandse gezelligheid. Ik heb er nog een stukje over geschreven. Geinteresseerd? Lees het hier.

Na het openluchtmuseum besluiten we even langs mijn ouders te rijden. 

Tot volgende week!

foto’s “Dag Holland dag”