Update 25 maart 2009

Vorige week was voor ons beide een vrij rustige week. Buiten dat Paula mijn moeder heeft geholpen met het inpakken van wat spullen voor de verhuizing, bestond de week uit werk en paardrijden.

Donderdag kregen we bericht dag de auto van Paula weer klaar stond en dus gemaakt was. Ik had de leenauto bij me dus na mijn werk snel richting Arnhem om deze om te ruilen. De reparatie ziet er goed uit. Volgens de man van het reparatiebedrijf blijft de auto van Paula als nieuw. Niet gek als je binnen 3 jaar twee maal bijna een hele nieuwe voorkant op de auto krijgt!

Vrijdag heb ik lekker een dag vrij! We willen iets leuks gaan doen maar hebben eigenlijk geen plannen. Gelukkig heeft Paula donderdag al alle boodschappen in huis gehaald zodat we eigenlijk geen verplichtingen hebben. Omdat de wiellager van Paula haar auto nogal wat geluid maakt besluiten we eerst haar auto naar de Kwik Fit te brengen. Zij kunnen gelukkig de zelfde dag nog de auto repareren en omdat we toch moeten wachten besluiten we een stuk te gaan rijden. In de buurt van Kootwijk gaan we lekker met Lloyd wandelen en komen bij een prachtig stukje natuur.  Lloyd kan, ondanks de toch best lage temperatuur, het niet laten om het water even in te springen!

Na de wandeling rijden we verder en komen in de buurt van Harderwijk. We besluiten daar lekker op een terrasje een kopje koffie te gaan drinken. Achter een glazen scherm is het best lekker!

We treffen het wel met het weer! Strak blauwe lucht en een lekker zonnetje. Harderwijk is lekker rustig en we maken een leuke stadswandeling. Omdat we geen klein geld op zak hebben hebben we maar beperkt tijd. De parkeermeter tikt rustig verder en na het halen van wat lekkere broodjes besluiten we weer rustig richting huis te gaan. 

Onderweg krijgen we een telefoontje dat de auto klaar is. Dit komt goed uit en we kunnen dus meteen door de auto ophalen.

Zaterdag heeft Paula een workshop. Ze gaat samen met Sabine leren kaarten maken met stempels.  Ze hebben geleerd prachtige kaarten te maken. Zie hier het resultaat: Foto’s kaartenmaken.

Tegen half zes waren ze weer thuis en hebben we gezellig met z’n alle gegeten bij Francis en Sabine. 

De zondag begon lekker rustig. Na het ontbijt gaan we lekker met Lloyd aan de wandel. Om drie uur rijden we richting Utrecht. We gaan op bezoek bij een oud collega en vriend van me; Marcel. Tegen vier uur zijn we er en ondanks dat we elkaar ruim een jaar niet hebben gezien is het gelijk gezellig. Marcel heeft zich flink uitgesloofd op het eten. We eten rijst met zoete groenten in combinatie met 3 verschillende curries! Het is heerlijk.  Tegen een uurtje of half elf rijden we weer richting huis. Hopenlijk lukt het dit keer om iets sneller weer een afspraak te maken.

Maandagochtend staat, ondanks dat ik vrij ben, de wekker op half zeven! Ik moet naar mijn werk voor een vergadering. Deze begin om half negen. Ik rijd al om half acht weg maar kom pas om kwart voor negen aan op mijn werk: ruim een kwartier te laat.  Nederland staat weer in de file! Na de vergadering ga ik snel naar huis, even omkleden, een bakje koffie en weer door naar Doorwerth, naar Mia voor acupunctuur. Even een moment relaxen! Om kwart over twaalf ben ik dan klaar en ga meteen richting mijn ouders. Paula is al daar omdat we een aantal dozen moeten verhuizen. Gelukkig gaat dit redelijk snel zodat we ook nog iets aan de middag hebben. 

 

’s Avonds komen de ouders van Paula eten. We eten een heerlijke ovenschotel met tonijn en het is reuze gezellig: de werkweek kan weer beginnen!

Foto’s maart