Update 25 januari 2011

Zo, nu eerst het weblog bijwerken!
We hebben een druk weekje gehad. Beide moesten we de hele week werken. Maar dat niet alleen. We hadden dinsdagavond ook Noorse les. De bestelde Noorse lesboeken waren nog niet binnen maar Wilja had natuurlijk zelf al iets verzonnen zodat we toch een nuttige les hadden.
Paula heeft, naast haar werk, ook nog verschillende dagen cursus. Het gaat haar goed af en overal behaald ze een certificaat van. Vrijdag heeft Paula eindelijk de mogelijkheid om de Noorse lesboeken, die inmiddels al te vergeefs door de TNT zijn aangeboden, op te halen. De bestelling is nog niet compleet maar het laatste boek komt dan uiteindelijk vandaag ook.
Vrijdagavond komen de ouders van Paula op visite. We hebben ze uitgenodigd om mee uit eten te gaan. Om half zeven hebben we een tafeltje gereserveerd. Dit omdat zeven uur niet mogelijk was. Als we al ruim een uur tot 5 kwartier zitten te kletsen is het voorgerecht nog niet uitgeserveerd! Paula spreekt hierop de ober, die gelijk ook de eigenaar is, aan en na een kleine “discussie” komt hij zijn excuses brengen maar nog veel belangrijker, het eten. Het voorgerecht van Paula en mij bestaat uit Noorse garnalen en krab op wat salade. Het smaakt prima.  Het lange wachten is niet voor niets geweest.
Ook het hoofdgerecht is heerlijk. Ik heb een kabeljauwfilet en Paula geniet van een pasta met zalm. Ook de ouders van Paula genieten zichtbaar. Een leuk en gezellig begin van het weekend. Na het eten drinken we thuis nog een kop koffie.
Zaterdagmorgen staat de wekker op half acht. We willen naar Hoevelaken voor de Scandinavie dag. We komen er rond half 11 aan en het is al behoorlijk druk. Ieder jaar wordt het drukker en drukker. Wil echt iedereen Nederland verlagen?! Omdat we al een aantal jaren deze beurs bezoeken komen we weinig nieuws tegen. Dit jaar waren er wel gemeenten uit Denemarken maar het grootste aanbod komt toch nog steeds vanuit Noorwegen. Na een lezing van Eures en een kop koffie met een stukje appelgebak zijn we weer vertrokken.
Om 16:00 uur krijgen we Martin en Wilma op visite. Het is erg gezellig en als avondeten eten we Kip onder de hoed. Het eten smaakt goed en na het eten reserveren we enpassant nog even een domeinnaam voor de massagepraktijk van Martin. Dus kom vooral binnenkort even hier kijken: www.massagepraktijkpaijmans.nl .
Zondag hebben we eerst “uitgeslapen”. We waren rond 9 uur wakker maar het scheelt dat we niet zijn gewekt door een wekker. We doen het lekker rustig aan. ’s Middags komen Cor en Irma op visite. Cor en ik hebben genoeg om bij te kletsen over onze sites maar ook Paula en Irma vervelen zich niet. Paula had een heerlijke ovenschotel  met tonijn gemaakt. In combinatie met Turksbrood en een lekkere salade konden we voor de derde dag op rij lekker genieten. Soms is het goed om te beseffen hoe goed we het eigenlijk hebben!
Het weekend is, net als de werkweek, weer aan ons voorbij gevlogen!  Wie trekt er aan de rem?!? Voor we het weten plannen we weer het kerstdiner!!!!
Een fijne week gewenst!