update 25 januari 2010

Het zit er allemaal weer op! Back to reality! Vandaag begon gewoon weer een nieuwe werkweek. Iets later dan normaal maar om 12 uur reed ik gewoon weer braaf naar Nijmegen om netjes op mijn werk te verschijnen.
Het weekend was erg hectisch. Vrijdagavond waren we natuurlijk beide behoorlijk moe van de reis en het opruimen van onze koffers maar ondanks dat viel het zwaar om het bed in te gaan. Zaterdagmorgen stond de wekker op half acht. Om acht uur zouden de boodschappen worden berzorgd dus ik spring meteen onder de douche. Klokslag acht uur reed de auto van Albert voor.  De boodschappen waren binnen tien minuutjes netjes uitgepakt en zo was ik in no-time klaar.
Na de nodige kopjes koffie en een ontbijtje besloten we richting Hoevelaken te rijden. Hier wordt de jaarlijkse Scandinavie dag gehouden en we willen er even langs.  Het was er behoorlijk druk. Er lopen nogal wat mensen met plannen rond!
Omdat we al meerdere keren naar de Scandinaviedag zijn geweest waren we eigenlijk zo uitgekeken en besloten we richting Utrecht te gaan. We hadden tussen twee en drie uur afgesproken bij mijn zus. Half drie kwamen we aan en Monique zag ons al voorrijden.
Het was reuze gezellig maar zo tegen zeven uur moesten we weer vertrekken. We hadden namelijk ook een afspraak met Jan en Roos. We hadden afgesproken om Lloyd op te gaan halen. We waren benieuwd hoe hij zou reageren.
Rond kwart voor acht kwamen we in Dordrecht aan. Lloyd vond het leuk dat we er waren en kwispelde volop. Tegen elf uur besloten we weer naar huis te gaan. Eens kijken of Lloyd aanstalte maakt om mee te gaan. Na twee weken logeren bij twee van die fantastische baasjes en twee  leuke hondevriendjes kunnen we ons voorstellen dat hij denkt: “ga maar, ik blijf wel hier”. Ik sta op en ga mijn jas aantrekken. Lloyd staat ook op en loopt richting de deur. Hij weet het dus gelukkig nog Laughing.
Onderweg naar huis ligt er, voor Nederlandse begrippen, erg veel sneeuw. Er wordt dus heel rustig gereden en de linker baan is behoorlijk besneeuwd. De terugreis duurt hierdoor langer dan normaal maar zonder problemen en de fourwheeldrive ingeschakeld komen we veilig thuis.
Zondag hadden we een afspraak bij mijn ouders. Ook hier konden we weer ons vakantieverhaal houden. Zij hadden ons weblog natuurlijk niet gezien ( ze hebben geen pc) waardoor we alles tot in detail konden vertellen.
Voor wie het vakantieweblog heeft gemist: KLIK HIER!!!