Update 24 mei 2011

Zo; even tijd om iedereen weer up to date te brengen over wat ons de afgelopen week heeft bezig gehouden!

De tijd vliegt. We “rennen” al aardig richting onze vakantie en ik kom erachter dat dat, ondanks dat het heel leuk is, ook wel de druk op mijn te volgen verplichte opleidingen aardig opvoert! Ik moet namelijk, zoals ieder jaar, verplichte opleidingen volgen om te mogen blijven adviseren. Deze moet ik gehaald hebben voor 1 juli. Maar omdat we ook nog een vakantie gepland hebben zal ik deze opleidingen veel eerder moeten hebben afgerond.

Vorige week week begon de week, na een leuk weekend redelijk rustig. Ik moest ’s avonds wel studeren maar omdat het examen dat ik moest doen was afgekeurd, kon ik uiteindelijk toch even een avondje voor mezelf nemen.

Donderdag is Paula gezellig met haar collega Sarra naar het Libelle zomerfeest in Almere geweest. Al vroeg moesten ze de trein pakken maar dit viel helemaal niet tegen. Twee overstapjes en 2 1/2 uur later waren ze op plaats van bestemming. Hier kwam Paula erachter dat ze de kaartjes was vergeten. Het waren e-tickets en dat was ook de reden dat ze helemaal vergeten was deze uit te draaien. Na wat moeite van het personeel bij de toegangspoort kreeg ze het uiteindelijk toch voor elkaar om toegang te krijgen.

Het was een gezellige dag met het bezoeken van kraampjes, lekker eten en drinken. ’s Avonds tegen een uurtje of half acht was ze na een lange, leuke dag weer thuis. En ik maar werken 😉

Vrijdag moeten we beide werken. Ik tot 16:00 uur en Paula tot 18:00 uur. Als ik thuis kom neem ik mijn kans even waar om een dutje op de bank te doen. Gelukkig belt Paula mij met haar mobieltje als ze naar huis komt. Ik weet zeker dat ik anders niet optijd wakker was geworden.

Na het eten moeten we snel richting Doetinchem. Cor is zaterdag jarig maar Irma heeft een surpriseparty voor Cor georganiseerd en gevraagd of we om 19:30 – 20:00 uur bij hun willen zijn. Cor kijkt nogal verbaast als we voor zijn deur staan. Er is al een ander stel gearriveerd en nu krijgt Cor in de gaten dat er iets “aan de hand” is.

Het wordt een gezellige avond en met zo’n 18 man spelen we ook nog gezellig party en co.

Omdat ik zaterdag gewoon moet werken gaan we rond 23:15 uur op huis aan. Het ritje duurt maar een klein halfuurtje maar het duurt altijd even voordat je dan ook in bed ligt en slaapt.

Zaterdagmorgen gaat gewoon de wekker om 7:15 uur. Het is een drukke dag op het werk maar omdat de laatste klanten niet op komen dagen kan ik 20 minuutjes eerder naar huis. Het systeem ligt er weer eens uit en ik kan op kantoor toch niets doen.

Om 18:00 uur komen Francis en Sabine ons ophalen. Ze hebben ons uitgenodig om uit eten te gaan. Eerst drinken we iets en rond kwart voor zeven gaan we naar Huissen om daar bij Mathizz te gaan eten. Het is lekker weer en we borrelen eerst wat op het terras. Het is niet echt druk en we krijgen dan ook alle aandacht van de bediening. Het eten smaakt prima en het is heel gezellig. Tegen kwart over elf gaan we op huis aan. Het is reuze gezellig en tegen half twee breng ik Francis en Sabine naar huis. Ik ben de enige die niet heeft gedronken en het is net iets te ver lopen.

Als ik thuis kom ligt Paula al in bed. Ik slaap pas rond 3 uur en als ik me een keertje omdraai zie ik dat het al weer kwart voor 8 is! Ik ben klaar wakker. Paula slaapt nog maar als ik het bed uit ga wordt ze wakker. Ik stel voor om de oven aan te zetten en wat broodjes te bakken.

Na het ontbijt moeten we nog redelijk opschieten omdat ik de auto van Francis en Sabine nog terug moet brengen. Hierna hebben we afgesproken voor koffie bij de ouders van Paula. Hier zijn we rond 11 uur. Zij gaan een weekje op vakantie en we willen even gedag zeggen. We blijven niet al te lang omdat we ook nog langs de Makro moeten en ’s middags moet ik weer leren.

 

Omgeving_Mjelva_1

’s Avonds reserveer ik alvast de 3e camping van onze aanstaande vakantie: Mjelva camping bij de Trollstigen. We zijn er al een keertje met de caravan geweest maar deze keer hebben we een huisje geboekt. Ziet er goed uit! Een huisje met 2 slaapkamers, wc en douche. Binnen 1 uur kreeg ik een bevestiging! De laatste week van de vakantie hebben we nog niets geboekt. Dit laten we een beetje afhangen van hoe de rest verloopt. We zullen zeker wel iets leuks kunnen vinden.

Omgeving_Mjelva

 

Maandag en dinsdag was Paula lekker vrij. Hierdoor konden we maandag lekker uitslapen. Ik moest namelijk maar een halve dag werken. Rond 11 uur ging Paula naar Monique van Bas. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien en Paula en Monique vonden het dan ook tijd worden om eens een afspraak te maken. Genoeg om bij te kletsen dus. ’s Avonds zijn we nog even langs mijn ouders geweest. We moesten even een nieuw mobieltje bij mijn vader brengen. Deze hadden we zondag bij de Makro gehaald omdat zijn oudere niet meer te repareren was. Het was een kort maar gezellig bezoekje. De rest van de week moeten we beide werken en hebben we het erg druk. Examens, Noorse les en meer! Iedereen een fijne week gewenst!