Update 24 juni 2009

Na zo’n lekker weekend in Drenthe is het moeilijk om weer op gang te komen. Toch moet er dinsdag gewoon weer gewerkt worden!

Ook het weekend moet ik werken en hiermee blijft er niet veel meer dan een zondag over om het even rustig aan te doen. Zondag is vaderdag en we hebben om een uurtje of 2 afgesproken bij mijn ouders in Velp.

Het is reuze gezellig maar tegen een uurtje of half 5 gaan we toch weer richting huis om Lloyd nog even uit te laten en ons voor te bereiden op de avond. We gaan namelijk uit eten met de ouders van Paula. 

Om 18:00 uur gaat de deurbel; het zijn Paula’s ouders. Na een paar kopjes koffie rijden we richting Bemmel. Paula heeft om half 8 een tafeltje besproken. Het zou behoorlijk druk zijn maar bij aankomst viel het gelukkig nogal mee. 

Het eten liet behoorlijk lang op zich wachten en was niet van al te beste kwaliteit helaas! Ik had een mixed grill. Deze bestond uit een overvol bord met 5 soorten vlees. De kok had het licht laten aanbranden op de gril. We lieten het eten niet onze avond verpesten want het was heel gezellig. Of we de volgende keer nog voor dat restaurant kiezen…. we denken niet!

Maandagmorgen stond de wekker op half zeven. Gewoon weer een werkdag! Na het werk hadden we een bijeenkomst i.vm. een presentatie. Dit betekende weer een broodmaaltijd! Gelukkig waren we tegen 20:00 uur klaar zodat ik thuis nog wat kon eten. 

Meestal schrijf ik ’s maandags mijn blog maar in verband met de voorbereidingen voor de vakantie heb ik dit deze week iets verschoven. Er valt nog heel wat te regelen. Kleren pakken, spullen uitzoeken, huis aan kant; zijn we niets vergeten. Het is nog niet zover maar we hopen dat de voorbereiding wat vakantiestress zal doen verdwijnen.  Want stress… nee, dat kunnen we nu niet gebruiken!