Update 24 juli 2011

Vorige week maandag was het behoorlijk druk na ons werk. We hadden een soort van verhuizing voor de boeg! Vanaf maandag hebben we namelijk voor 3 weken een tweede woning 🙂


Francis en Sabine zijn namelijk lekker met de kids voor een paar weekjes naar Spanje. Het konijn Sara moet natuurlijk verzorgd worden en vandaar onze verhuizing. Sara maakt ’s nachts nogal veel lawaai dus bij ons thuis was dat niet zo’n goede optie. Dan wij maar naar het huis van Sabine en Francis. Nou, dat is geen straf! Voor ons is het een extraatje en geeft het zelfs een beetje een vakantiegevoel, ondanks dat we gewoon moeten werken.


Verder stond vorige week in het teken van de vierdaagse. Niet dat we deze hebben gelopen maar we moesten hem wel zien te ontlopen! Het begon al op dinsdagmorgen. Paula wilde naar het werk maar kon met geen mogelijkheid Huissen uitkomen. Na veel gedoe is ze richting Bemmel gereden en hier heeft ze de A15 richting Rotterdam gepakt. De eerste afslag is dan Arnhem en zo kwam ze weer richting haar werk. Gelukkig was ze heel vroeg in de morgen waardoor het nog lekker druk op de weg was.

Voor mij is het probleem altijd waar ik de auto kan parkeren. En als ik hem kan parkeren; wat gaat het me vandaag weer kosten!! Nou, parkeren lukte wel maar na 3 dagen was ik totaal € 58,00 kwijt!!

Donderdag mocht ik al vroeg de deur uit en had ik ook nog eens dienst tot 20:00 uur. Hiermee werd het dan ook de duurste dag. Op mijn werk werd ik gevraagd om een aantal sollicitatiegesprekken bij te zitten. Dit was erg leuk en we hadden twee leuke kandidaten.

Vrijdag zijn we lekker beide vrij geweest. We hadden ons voorgenomen om lekker uit te slapen. Dit ging helaas niet door want het waterbed gooide roet in het eten! We slapen redelijk maar het houdt niet echt over. Tegen 7 uur zijn we beide het bed uit.

We maken er vrijdag een lekker rustig dagje van. Het was tijd om het gras te maaien en hier ben ik dan ook bijna een uur mee bezig geweest. Later in de middag besloten we om de weekboodschappen te gaan halen. We verwachtten dat het rustig was maar dat viel tegen!

Ook zaterdag begonnen we rustig. Lekker een ontbijtje met een broodje uit de oven en de nodige kopjes koffie. Om iets over twee krijgen we vistie. Miranda en Ella komen langs vanuit Dordrecht. Het is erg gezellig maar omdat het niet al te best weer is en het er nogal dreigend uitziet, besluiten ze rond half tien weer naar huis te rijden.

Vandaag zijn we er weer vroeg uit. Mmmm, heerlijk zo’n waterbed! Gelukkig hebben wij een paar maanden geleden voor een boxspring gekozen! Rond een uurtje of 11 wil Paula lekker in bad maar op dat moment krijgen we ook een sms dat haar ouders naar ons op weg zijn. Dan maar even snel onder de douche! De rest van de dag doen we het lekker rustig aan. Morgen mag Paula weer aan het werk en heb ik lekker nog een dagje vrij. Buiten dat ik dan naar Mia, de acupuncturiste mag heb ik gelukkig geen afspraken.


Vrijdag was ook de dag dat er dat afschuwelijke bericht op het journaal was waarin melding werd gedaan van een bomaanslag op Oslo! Nog meer verbaasd waren we toen we hoorden dat er ook nog jongeren werden neergeschoten op een eiland ten noord-westen van Oslo. Helaas werd het bericht alleen maar erger toen zaterdag bekend werd hoeveel slachtoffers er waren en welk bizar verhaal achter deze aanslagen zat.

We wensen alle slachtoffers en al hun naasten heel veel sterkte bij het verwerken van dit drama! We hopen dat deze gebeurtenis niks af gaat doen aan de Noorse mentaliteit. Het kan toch niet zijn dat het gedrag van een gestoorde enkeling bepalend gaat zijn voor een heel land en wellicht voor iedereen?! Dat mogen en kunnen we niet toestaan!!