Update 21 februari 2011

Vorige week zaterdag moesten Paula en ik beide werken. Het weekend was voor mijn dan ook beperkt tot de zondag. Voor Paula was het helemaal geen weekend en moest er gewoon werken. Wel zijn we samen gezellig op de zondagmiddag naar Houten geweest. Hier werd de emigratiebeurs georganiseerd.
De beurs werd behoorlijk bezocht! Later bleek dat er zo’n 11.000 bezoekers in 2 dagen waren geweest! Op de beurs heb ik nog even contact gelegd met Erik van Dorp van www.emigratieboek.nl. Dit was wel even leuk.
Na een kort weekend volgde voor mijn ook nog een hele drukke week. Paula had het geluk om een aantal dagan vrij te zijn waardoor haar weekend al op woensdag begon. Ik had dinsdags een ontbijtbijeenkomst in Wijchen en mocht dan ook al om half zeven de deur uit. Eerst even mijn collega opgehaald in Arnhem waarna we zijn aangesloten in de file richting Wijchen. Het overleg was bedoelt als kick-off voor een nieuwe werkwijze. Tegen een uurtje of negen zat de bijeenkomst erop en mocht ik weer terug naar het kantoor in Nijmegen.
Ook de woensdagmorgen begon met een vergadering waardoor ik weer vroeger op pad mocht. ’s Avonds zouden we Noorse les hebben maar deze ging door ziekte van onze “juf” helaas niet door.
De donderdagmorgen konden we het iets rustiger aan doen. We hoefden een keer niet om 5:30 uur op maar de wekker stond heel luxe op 7 uur! Wel mocht ik tot 20:00 uur werken. Toch nog een lange dag.
Vorige week heb ik ook nog contact gelegd met Josie. Josie van Joos Vastgoed Marketing stelde mijn via twitter een vraag over het plaatsen van een advertentie. Helaas kon dit niet doorgaan maar we konden elkaar wel helpen door het plaatsen van elkaars woningaanbod. Daarnaast had ze ook nog nuttige informatie m.b.t. eventuele verhuur van onze woning. We gaan dit zeker overwegen!
Het weekend waren we beide lekker vrij. Zaterdag zijn we gezellig naar mijn zus in Utrecht geweest. Ze was opzoek naar een DVD recorder en had mij gevraagd naar een elektronika zaak in Utrecht te gaan: The Wall. Helaas viel het bezoekje wat tegen en konden we niets vinden. Toen we weer vertrokken zagen we dat er ook nog een andere winkel was die waarschijnlijk wel een behoorlijk aanbod had. Omdat we geen zin meer hadden besloten we deze winkel een andere keer te gaan bezoeken.
Na het eten hebben we nog even ontspannen tv zitten kijken waarna we weer richting huis zijn vertrokken.
Zondagmorgen werden we niet wakker van de wekker maar uit ons zelf. Dit was helaas al voor 8 uur! Voordeel was dat we lekker aan de koffie konden en konden genieten van een ontspannen bad. In de middag hadden we een afspraak in Dordrecht bij Jan en Roos.
We kwamen zo tegen half twee in Dordrecht aan en werden druk kwispelend begroet door hun honden Bardo en Elmo. Elmo hadden we nog nooit gezien maar hij begroette ons alsof we oude bekenden waren. Na een kopje koffie (of 2) gingen we opweg naar nog een nieuw gezinslid van Jan en Roos. Bij de stallen aangekomen maakten we kennis met Blaze, de haflinger. Met zijn witte manen stond hij ons, veilig achter zijn staldeur, gade te slaan. Het is een heel leuk paard met een vriendelijk karakter.
Het was overigens behoorlijk koud dus Paula en ik vonden het niet zo erg dat we weer richting huis gingen. Daar namen we lekker iets te drinken. Wij hadden ons eigen eten mee genomen en Roos maakte het eten voor hun klaar. Tegelijk konden we aan tafel en voor we er erg in hadden was de avond al weer bijna voorbij.
De terugreis verliep voorspoedig en in zo’n 50 minuutjes waren we weer thuis. Nog even iets gedronken en toen toch maar het bed in. Paula mag namelijk om half zeven weer de deur uit en ondanks dat ik de ochtend vrij heb moet ook ik om 8 uur richting de acupunctuur.
De week is weer begonnen: op naar het weekend!!!