Update 21 augustus 2010

Vorige week had Paula een behoorlijk griep gevoel. Zaterdagavond, na het bezoek van haar ouders had ze zich toch maar ziek gemeld. Waarschijnlijk had ze mij toen al aangestoken want gedurende de week begon ik me ook steeds slechter te voelen. Het begon met een pijntje in mijn keel die zich verplaatste richting mijn neusholte. Gelukkig hoefde ik me niet ziek te melden maar echt lekker voelde ik me niet.
Dinsdagmorgen krijgen we het leuke nieuws dat Lise is geboren. De dochter van Sonja en Michel. Lise is geboren via de keizersnee en alles is, voor zowel moeder als kind, goed gegaan! Dinsdagmiddag krijgt Paula nog bezoek van Miranda en Naelle. Naelle is de Bleu de Picardie pup van Michiel en Miranda. Ze is pas 14 weken en doet het heel goed.
Als voorbereiding op de vakantie hebben we donderdagavond ook nog de nodige boodschappen bij de Sligro gedaan. De tuinkamer begint al aardig vol te raken en we hopen dat we niet te veel spullen hebben en de caravan overbeladen.
Paula moest de  vrijdagavond werken. De ouders van Paula vroegen of ik vrijdagavond langs wilde komen om mosselen te eten. Nou, dat is altijd goed natuurlijk! Ik moest tot 16:00 uur werken en ging daarna eerst naar huis om me even om te kleden. Tegen 17:30 uur was ik bij mijn schoonouders. Het was, ondanks dat ik me niet zo lekker voelde, heel gezellig maar tegen half elf ging ik dan toch maar naar huis. Paula zou zo rond half twaalf thuis zijn.
Zaterdag wilden we even naar Duitsland. We stonden dus niet te laat op en het kostte me behoorlijk moeite om opgang te komen. Even wilde ik zelfs de afspraak voor de avond, met Cor en Irma, afzeggen. Gelukkig ging het later wat beter en kon de afspraak gewoon doorgaan. Eerst naar Kranenburg, en toen we daar alle supermarkten hadden gezien, reden we door  naar Kleve. Daar gingen we naar Kaufhoff. Echt een hele grote winkel en gunstiger geprijst dan in Nederland!
Rond 14:00 uur waren we thuis en hebben we lekker een broodje gegeten. ’s Avonds, zo tegen 19:45 uur kwamen we aan bij Cor en Irma. We hebben gezellig in de tuin gezeten. Deze was net nieuw aangelegd en zag er goed uit!
Zondag was een echte rustdag! Nog steeds last van het grieperige gevoel hebben we heel rustig op de bank gezeten. In de namiddag wisten we ons ertoe te zetten om een klein rondje te wandelen. Blij dat we weer binnen waren zijn we zo weer richting de bank gelopen en daar de rest van de dag niet meer vanaf gekomen!
Maandagmorgen moest Paula weer vroeg beginnen. Ik had nog een vrije morgen en kon dus eigenlijk weer terug naar bed. Dit wilde niet echt lukken. Echt slapen deed ik dus niet meer. Dan is zo’n ochtend ook weer zo voorbij en voordat je het weet ben je je aan het aankleden om gewoon naar het werk te gaan. Als de werkdag dan voorbij is lijkt het alsof je gewoon een hele dag hebt gewerkt!
’s Avonds gaan we samen naar mijn ouders: even een stukje met mijn vader rijden. Hij wil eerst dat ik met hem naar het industrieterrrein rij waarna hij het overneemt. De terugweg doet hij wel helemaal zelf en eigenlijk gaat het best goed.
De volgende morgen is Paula lekker vrij. In de morgen moet ze eerst naar Mia voor een acupunctuursessie meteen daarna gaat ze naar Pannerden. Ze heeft afgesproken met Sonja om op kraamvisite te komen. Lisa is echt een prachtige baby! ’s Avonds gaan we even naar de Makro. Ook daar willen we nog even vakantieboodschappen te doen. Daarna rijden we even langs mijn ouders om nog even met mijn vader te rijden. Hij doet het heel goed en begint  en eindigt zelf de rit. Een hele vooruitgang en dit ondanks dat hij nog erg bang is om zelfstandig te rijden. Nu maar hopen dat hij zelf nog een keer instapt en gewoon weer gaat rijden.
Paula moet de donderdagavond, net als ik werken. Het is voor beide een lange dag want ondanks dat Paula pas later hoeft te beginnen, staat ze gelijk met mij op. Ik moet vroeg de deur uit omdat ik eerst nog een vergadering heb. Als ik rond kwart voor negen thuiskom heb ik het ook best even gehad. Ook de vrijdag moet ik vroeg weg want weer heb ik een vergadering! Er wordt wat afgekletst hoor! Paula moet weer ’s avonds werken en we zijn dan ook blij dat we zaterdag vrij zijn. We kunnen lekker rustig aan doen en doen dat dan ook! Het is behoorlijk warm en zin in aktiviteiten hebben we dan ook niet echt. Even wat boodschapjes doen, even wat onkruid uit de tuin verwijderen en nog wat kleine dingetjes en dan vinden we het wel weer prima. ’s Middags heb ik nog leuk een chatsessie met iemand in Noorwegen. Dit is weer even leuk als leerzaam!
Morgen gaan we gezellig naar Utrecht op bezoek bij mijn zus. Ze heeft me al een lijstje met “things to do” gegeven dus dat wordt gezellig 😉 Paula moet eerst nog werken tot 11:00 uur maar is dan lekker de middag vrij. Zij hoeft dan nog maar 1 weekje te werken en kan zich dan op de voorbereidingen van de vakantie storten! Heerlijk vooruitzicht! Iedereen een heel fijn weekend.
Groet Paula en John