Update 20 oktober 2008

Vrijdag was ik lekker een dagje vrij. Het was prachtig weer en we besloten lekker met Lloyd naar het bos te gaan. Het bos was prachtig! Mooie herfstkleuren, heerlijke temperatuur en een prachtig blauw lucht. Ook Lloyd had zichtbaar naar zijn zin en rende zijn poten uit zijn lijf.

Op de terugweg naar huis besloten we even langs de Blokker te rijden. We hebben hier namelijk een aantal weken geleden een vacuumsealer gekocht. Bij deze sealer horen speciale zakken. Deze zitten op een rol en die waren niet voorradig. Gelukkig, zo werd verteld, waren ze snel te leveren tegen een prijs van 4 a 5 euro.  Je voelt hem al aankomen: er gingen ruim 2 weken overheen voordat we een telefoontje kregen dat ze aanwezig waren. Toen ik ze wilde afrekenen bleken de rollen opeens bijna 9 euro te kosten!! Een klacht kon dus niet uitblijven!

Zaterdag morgen stond de wekker op half 8. Ik moest werken dus optijd het bed uit. De dag vloog voorbij omdat het best druk was. ’s Avonds kwamen Martin en Wilma op visite. Ze zouden een hapje mee eten en Paula had lekker kaasfondue gemaakt en het was reuze gezellig. We hebben lekker vakantiefoto’s bekeken.

Zondag konden we uitslapen dus om 9 uur waren we er al uit Undecided. Om 13:00 uur zouden Jan en Roos komen en precies op de klok waren ze er. Eerst hebben we lekker een kop koffie gedronken waarna we een broodje hebben gegeten. In de namiddag zijn we nog met de hondjes wezen wandelen en ’s avonds had Paula allerlei verschillende hapjes gemaakt.

Maandagmorgen werd ik wakker omdat Paula in de badkamer bezig was. Ik had behoorlijk slecht geslapen en werd met een bonkende hoofpijn wakker. Eigenlijk wilde ik blijven liggen maar om 9 uur zouden mijn ouders komen. Ze waren er dan ook om 9 uur en na een snel ontbijtje hebben we eerst met z’n viertjes een kopje koffie gedronken.  Daarna zijn we lekker met Lloyd gaan wandelen. Het is vandaag weer heerlijk weer! We moeten er maar van genieten zolang het kan!