Update 2 november 2009

Het “normale” leven begint weer zijn vorm te krijgen. Beide zijn weer aan het werk en het is allemaal een beetje wennen weer. Het inplannen van sociale afspraken wordt weer een stuk lastiger maar ook dat krijgen we wel weer onder controle.
Vrijdag stond de wekker lekker vroeg. Paula moet om zeven uur op haar werk zijn en ook ik kom er vroeg uit. Als Paula vertrekt ga ik met Lloyd wandelen. Ik hoef pas tegen 10 uur te beginnen dus ik heb de tijd. Als ik voor het pand op mijn collega sta te wachten zie ik al menig klant aan de deur rukken. Dat belooft wat! En ja hoor; de ochtend begint met allemaal gehaaste, niet zo vriendelijke klanten met een kort lontje! Gelukkig zijn mijn collega en ik goed gemutst waardoor de sfeer gelukkig snel weer omslaat.  Om 16:00 uur kunnen we de deur sluiten en gaan we richting huis. Eindelijk weekend!!
’s Avonds hebben we afgesproken bij mijn schoonouders. We gaan even “gedag” zeggen. Ze gaan namelijk zondag naar Istanbul. We eten mosselen en het is erg gezellig. Zaterdagmorgen staat onze wekker weer op kwart voor zes! Paula moet weer werken en ik besluit ook het bed uit te gaan. Dit kost wel wat moeite maar ik moet de weekboodschappen nog halen. Dit doe ik het liefst een beetje vroeg met de hoop niet in de drukte terecht te komen. Om kwart voor acht ga ik eerst met Lloyd wandelen. Hij mag deze keer niet mee dus eerst even lang huis om hem weg te brengen. Iets over achten ben ik bij de winkel maar deze is pas om half negen open. Het is al gezellig druk met mensen die niet kunnen wachten om de winkel binnen te stormen. Snel haal ik de benodigde boodschappen en ga verder in een andere supermarkt. Ik heb een hekel aan boodschappen doen maar de meeste mensen hebben een hekel aan vroeg opstaan dus het leed valt vandaag mee.  Thuis krijg ik nog een telefoontje van Wilma en voordat ik het weet is Paula al weer thuis. We lunchen gezellig met z’n tweetjes waarna we nog met Lloyd gaan wandelen. Zaterdag hebben we geen afspraken en genieten van onze “vrije” avond en buiten het snoeien van de heg doen we dan verder ook niets.
Zondag slapen we lekker uit. Ik moet nog aan de studie maar het kost me behoorlijk moeite om iets te gaan doen, tenslotte heb ik de maandag ook nog 😉 .
In de namiddag krijgen we Cor en Irma op visite. Ze komen gezellig een hapje eten. Helaas heeft Irma slecht nieuws over haar moeder. Deze heeft een beroerte gehad en ligt op het ogenblik in het ziekenhuis. We wensen haar heel veel sterkte de aankomende tijd.
Vandaag hebben we afgesproken bij Mia voor een acupunctuursessie. We moeten om kwart over acht de deur uit en redden het maar net om optijd te komen. Als we thuis komen zijn we beide behoorlijk moe. Soms vergt zo’n sessie behoorlijk wat energie om vervolgens op een later tijdstip pas energie op te leveren. De middag doen we het rustig aan en komt er niet veel zinnigs uit onze vingers.
’s Avonds heeft Paula rijles en werk ik mijn weblog bij.  Het weekend zit er weer op. Tot volgende week!