Update 19 oktober 2009

Ja, het begint weer op “vroeger” te lijken. Paula is vorige week weer aan de slag gegaan en ondanks dat het “maar” voor drie halve dagen was is de start gemaakt! Het is natuurlijk wel wennen want ze is er nu zo’n 1 1/2 jaar uit de running geweest.
Dinsdagavond hadden we Noorse les. Althans dat was de bedoeling. We hebben eigenlijk maar 10 minuten echt les gehad want de overige tijd hebben we gezellig over alles en nog wat zitten praten. Dat wordt morgen extra goed ons best doen want zo leren we het natuurlijk nooit Embarassed !
Woensdagavond kregen we bezoek van Jolanda. Jolanda is van hondenuitlaatservice “Doggysfriend”. Zij gaat kijken of Lloyd op de donderdagmiddag met haar mee kan met de groep. We hebben een soort van intakegesprek. Het is dus niet zomaar gezegd dat Lloyd door haar uitgelaten gaat worden. Om het een en ander uit te proberen komt ze eerst woensdag “proefwandelen”. We zijn erg benieuwd maar mocht het niet lukken dan kunnen we tenminste nog optijd kijken naar een andere oplossing.
De hele vorige week stond bij mijn werk in het teken van opleidingen! Iedere adviseur moet een aantal opleidingen volgen en heeft hier tot december van dit jaar de tijd voor. Helaas is niet alles helemaal duidelijk waardoor er nogal wat onrust heerste. Met wat gepuzzel heb ik in ieder geval nog 2 vrijstellingen in de wacht kunnen slepen maar ook ik ontkom niet aan het volgen van de nodige opleidingen. Ik weet dus wat me te doen staat de aankomende weken. Deze opleidingen zullen allemaal gevolgd moeten worden in mijn vrije tijd! Dus sorry maar afspraken maken; de aankomende tijd zal dat wat moeilijker worden.
Vrijdagavond kwam mijn zus vanuit Utrecht. De eerste keer met haar eigen auto deze hele afstand alleen! Ze trof het niet; er was een ongeluk met een vrachtwagen gebeurd waardoor ze ruim 2 1/2 uur over deze afstand deed! Eerst ging ze langs bij een paar vrienden en tegen 21:30 uur kwam ze bij ons aan. Paula was nog aan het werk maar ook zij kwam een uurtje later thuis. We konden het niet echt laat maken want zaterdag moest ik gewoon werken.
Zaterdag ging ik zo tegen kwart over negen de deur uit. Het was lekker rustig onderweg waardoor ik al om half tien op mijn werk was. Het bleef redelijk rustig en tegen tien voor vier kon ik weer naar huis. Mijn zus was ’s middags naar mijn ouders gegaan en kwam weer bij ons rond 17:00 uur. Met z’n drieen hebben we gezellig gegeten en tegen kwart voor tien reed mijn zus weer richting Utrecht. Dit keer deed ze er aanzienlijk korter over.
Gisterenmorgen konden we lekker blijven liggen. We hadden slechts een afspraak. Tegen half twee zouden de ouders van Paula komen. De vader van Paula had namelijk wat voorbereid voor het gesprek dat ze samen hebben bij het werk van Paula. Bij binnenkomst kreeg ik een soort van rugzakje. Hier zat een nieuwe mobiele telefoon in. Een HTC Touch Pro  2. Alvast voor mijn verjaardag en de goede zorgen!! Super! Wat een fantastisch toestel. Gelukkig was ik vandaag vrij zodat ik alle opties onder de loep kon nemen.
Vandaag ben ik ook nog even bij mijn ouders geweest. Ze hebben vorige week hun nieuwe auto opgehaald en ik wilde deze graag even zien. Het bezoek was kort maar krachtig. Eerst even gezellig een kopje koffie en toen natuurlijk een proefritje. De auto rijdt fantastisch! Na het bezoek ga ik richting huis. Paula is inmiddels ook thuisgekomen en samen eten we gezellig een broodje. Tegen half twee moet Paula er weer vandoor. Ze heeft nog een afspraak. Ik ga weer verder met mijn nieuwe mobiel en ontdek nog steeds nieuwe opties. Tegen half vier komt Paula thuis en we gaan er nog even met Lloyd uit. Morgen begint mijn werkweek weer. Wat zal deze week weer brengen?!