Update 18 mei 2009

Vandaag nog lekker een dagje vrij. De wekker op 7 uur want ik heb een afspraak voor acupunctuur. Het was druk op de weg dus ik was precies op tijd aanwezig. Tegen kwart voor elf zat het er weer op en ben ik richting Utrecht gereden.

Mijn zus, zoals ik gisteren al schreef, moet vandaag op voor haar rijbewijs. Ze moet om 11:40 uur starten en ik hoop dat ik net iets later aankom. Ik wil natuurlijk niet dat ze extra zenuwachtig wordt omdat ik er ben.

Rond 11:40 uur ben ik in Utrecht. Bij het CBR staan nog behoorlijk wat lesauto’s en vanaf een afstand zie ik mijn zus het pand uitkomen. Samen met haar examinator stapt ze in de auto en rijdt weg. Het duimen is begonnen!!

Ruim een half uur later komen de eerste lesauto’s aangereden. Verhitte koppen stappen uit en gaan het gebouw van het CBR binnen om de uitslag van hun prestatie te horen.

12:25 uur komt er een auto van Twin-rijschool de hoek om. Het is mijn zus!

Netjes rijdt ze het terrein op en parkeert op een lege plaats. Met een voorzichtig lachje komt ze de auto uit. Ze heeft me zelfs al zien staan.

Ook Monique moet natuurlijk eerst naar boven naar de examenruimte. Hier zal ze de uitslag horen. Drie minuten later komt ze naar beneden. Ze is geslaagd!!!! Super prestatie!!! Ze is, natuurlijk, heel blij en kan niet wachten om naar haar roze briefje op te gaan halen!

Nou Monique; ik was en ben natuurlijk al super trots op zo’n zus als jij maar vandaag heb je weer een super prestatie neer gezet! Ik ben echt trots op je!! We wensen je natuurlijk hele veilige kilometers!!