Update 17 januari 2011

Het jaar is weer goed van start gegaan. We zitten ook nu weer in een ritme waarbij op het ogenblik werken de boventoon voert. De weekenden wordt gewoon gewerkt en we zijn niet alle weekenden samen vrij.
We hebben onszelf, nog net op de valreep van het oude jaar, getrakteerd op een nieuwe tv. Helemaal verrast over het verschil van kwaliteit met onze vorige tv kijken we nu onze ogen uit! Wat een prachtig beeld en wat een mogelijkheden. Zelfs het internet en de bestanden op onze pc zijn niet meer veilig.
Ook de wasmachine was toe aan een vervanging. De lagers waren aardig luidruchtig geworden en aangezien het vervangen de onderdelen waarschijnlijk duurder zouden uitpakken dan een nieuwe wasmachine hebben we maar besloten om ook deze te vervangen. Het nieuwe jaar begint dus in vele opzichten als een nieuw jaar. Nou werd dat ook wel tijd want i.v.m. onze plannen hebben we de laatste jaren weinig zaken vervangen. Dit gold ook voor mijn laptop. Deze was inmiddels 5 a 6 jaar oud en dat was te merken. Met het zicht op later vond mijn schoonvader dat deze maar eens vervangen moest worden en hij voegde de daad bij het woord zodat ik nu ook een prachtige nieuwe Dell laptop heb. Wat een verschil!! Hij is super snel!
Dinsdag 5 januari hadden we weer Noorse les. De eerste van het jaar. We hebben dan ook maar gelijk nieuwe lesboeken besteld. Via een Noorse boekensite hebben we 3 leerboeken en 3 oefenboeken besteld. Nu zitten we nog te wachten op de levering. We verwachten ze deze week te ontvangen maar je weet het maar nooit. In de zelfde week van bestelling hebben we vanuit Nederland een paar rookworsten naar Martin en Emy in Noorwegen gestuurd. Deze waren binnen een week op de plaats van bestemming. Dat zou inhouden dat de boeken eigenlijk al hier in Nederland zouden moeten zijn. Vi skal se!
Ook kregen we een telefoontje van Bianca uit Noorwegen. We hebben over leuke maar zeker ook over serieuze dingen gesproken. We duimen dat al hun wensen uit mogen komen!
Het weekend van 8 en 9 januari mocht Paula gelijk werken. De wekker stond dan ook weer op de vertrouwde stand van 5:30 uur! Ik kwam er niet toe om veel “nuttigs” te doen. Wel ben ik bezig geweest voor het bouwen van een website voor mijn schoonvader. Hij is er erg tevreden over.
Maandag de 11e was ik lekker nog een dagje vrij. Ik had een afspraak bij Mia onze acupuncturiste. Zo’n bezoekje is altijd weer lekker ontspannend.
Dinsdag kwam Silvia op visite. Silvia is onze oude buurvrouw. Haar man René had zijn pols gebroken zodat voorgaande afspraken helaas niet doorgingen. Er waren weer genoeg verhalen te vertellen. Deze week mocht ik 2 ochtende vroeg beginnen. We hadden 2 vergaderingen. Ook moest ik donderdagavond werken. Het was weer behoorlijk druk zodat het avondeten er voor het grootste gedeelte bij in schoot. Paula was lekker vrij en is met Miranda naar de sauna geweest.
Vrijdag had Paula een afspraak bij Mia voor acupunctuur. Ja, Mia heeft er twee goede klanten bij!
Ook het afgelopen weekend moesten we werken. Ik zaterdag tot 16:00 uur en Paula tot 15:00 uur. ’s Avonds hadden we kaarten gekocht voor caberatier Klaas van der Eerden. Helaas had ik de hele week behoorlijke hoofdpijn en helaas ook zaterdag. We besloten om de avond thuis te blijven. Jammer van het geld maar om nou bij zo’n voorstelling te gaan zitten met hoofdpijn……
Gisteren moest Paula ook werken. ’s Middags kreeg ik een telefoontje van mijn ouders. Ze wilden ’s avonds een kop koffie komen drinken. Met de regiotaxi werden ze gebracht. We hebben alsnog de foto’s van onze vakantie in september zitten kijken en rond 22:00 uur werden ze al weer opgehaald.
De eerste twee weken zijn aan ons voorbij gevlogen; dat beloofd wat voor de rest van het jaar!!