Update 16 september 2009

Nieuwe foto’s: klik hier!
Zo, eindelijk….even de tijd om het weblog bij te werken!
Vorige week schreef ik nog dat we eindelijk weer een Noorse les zouden hebben. Helaas ging dit niet door en de dinsdagavond werd zo een vrije avond.
Het weekend begon lekker rustig en gelukkig maar want Paula voelde zich niet zo lekker. Ik hoefde alleen even de stad in om voor een nieuw pak te gaan kijken. Het was behoorlijk warm en al snel had ik het bekeken; een mooi pak vinden; nee niet vandaag.
Zondagmorgen zijn we vroeg wakker. We gaan vandaag naar Ella en Miranda in Dordrecht. Eerst even met Lloyd aan de wandel en dan richting het westen. Het weer is niet al te best maar misschien wordt het nog wat beter.
Tegen een uurtje of twee waren we in Dordrecht. De binnenstad ligt wat overhoop en via een aantal omwegen komen we dan toch aan bij Miranda en Ella. Het is reuze gezellig en tegen vier uur rijden we naar de manege omdat Miranda nog haar paard moet verzorgen. Het is rustig op de manege en na een flinke poetsbeurt gaan we lekker een stukje wandelen.
P1020939
Gelukkig blijft het droog en is het heerlijk om even van de frisse lucht te genieten. Na de wandeling gaan we met z’n alle richting het eten.
P1020948
Na het eten, zo rond een uurtje of negen gaan we weer naar huis. Het was een gezellige dag.
Maandagmorgen moet ik gewoon weer werken. Het nemen van de bus begint al aardig te wennen. Ik haal er vooral op de heenweg behoorlijk winst uit. ’s Avonds valt het me wat tegen maar ach dat neem ik maar op de koop toe.┬á Dinsdag hebben we dan, na lange tijd, weer een Noorse les en hij gaat nog door ook! Eerst even de vakantieverhalen uitwisselen maar op initiatief van Paula worden de boeken geopend en gaan we aan de slag. Het valt wat tegen na zo’n tijd maar we zijn wel gemotiveerd; en dan niet alleen omdat we de reis in december hebben geboekt!!!