Update 16 oktober 2011

Zo, daar ben ik weer! Nee, het weblog is niet gestopt. Maar na onze heerlijke vakantie kostte het behoorlijk wat moeite om weer goed opgang te komen.


Helaas is onze vakantie veel te kort geweest maar dat is het toch eigenlijk altijd! We hebben heerlijk genoten van het prachtige Noorwegen. Goed weer, elkaar en hele leuke, gastvrije mensen! Het kostte ons dan ook best weer moeite om onze reis naar huis te beginnen.

Thuis was natuurlijk alles snel weer in het werkritme. Natuurlijk eerst het weekend, na onze thuiskomst, bij familie en vrienden maar ┬┤s maandags moesten we beide weer aan de bak.

Meteen woensdag Noorse les en de ene afspraak na de andere. De eerste 3 weekenden moest Paula werken en volgend weekend mag ik werken. Hierdoor is het moeilijk om onze sociale contacten op pijl te houden. We doen wel een poging en hierdoor hebben we bijna iedere avond van het weekend en zelfs de vrijdagavond afspraken gepland. En ondanks dat we het best druk hebben geven al die lieve mensen toch ook weer veel energie.

Volgende week wordt nog een spannende. Waarschijnlijk wordt dan onze nieuwe hond geboren, althans dat hopen we! We hebben als derde de keus uit een reu. Dus nu maar hopen dat er voldoende reuen geboren worden. We hebben ook aangegeven geinteresseerd te zijn in een teefje, mochten er onvoldoende reutjes zijn. De fokker houdt hier hopenlijk rekening mee. De kans is dan ook groot dat we, voor het einde van dit jaar, weer een hond hebben! We zullen er vast weer aan moeten wennen want na een goed opgevoede hond is het toch best weer moeilijk om helemaal bij het begin te beginnen! We houden je op de hoogte!

Iedereen een fijne week gewenst!!