Update 16 februari 2010

Vorige week was een betrekkelijk rustige week, in die zin dat er geen bezondere gebeurtenissen waren. Wel hebben we beide de hele week moeten werken.
Woensdag op donderdagnacht had het behoorlijk gesneeuwd. We waren daarom een beetje bang dat de uitlaatservice voor Lloyd niet zou komen. Tegen twaalf uur ging mijn mobieltje en ja hoor: de uitlaatservice. In plaats dat ze beldden dat ze niet zouden komen werd mij gemeld dat ze de sleutel vergeten waren! Lloyd kon hierdoor niet mee maar gelukkig vonden we de buurjongen bereid dit wel te doen!
Vrijdagavond kwamen mijn ouders langs voor een kopje koffie. Omdat we nogal moe waren maakten ze het niet te laat en gingen tegen 23:00 uur weer richting huis.
Zaterdagmorgen konden we lekker uitslapen maar toch was ik er al om kwart voor acht uit. Ik besloot er ook maar uit te blijven en een kop koffie te gaan zetten. Paula kwam niet veel later ook het bed uit en na een ontbijtje gingen we richting de supermarkt voor de weekboodschappen. Het was giga druk en mensen waren behoorlijk geergerd.
De rest van de zaterdag hadden we lekker voor onszelf en we besloten lekker thuis te blijven. Tegen half vijf hadden we opeens een ingeving! De video is kapot en de olympische spelen zijn begonnen: dit kan toch niet?! Op naar mediamarkt en met een HDD recorder onder de arm verlieten we, het verbazingwekkend drukke, pand weer. Thuis moest het apparaat natuurlijk meteen worden aangesloten en het resultaat mag er zijn!
Zaterdagavond, als ik met Lloyd voor de laatste keer ga wandelen, verrek ik een spiertje in mijn schouder. Ik krijg mijn arm haast niet meer omhoog en als ik in bed lig kan ik me bijna niet bewegen. De halve nacht lig ik wakker en ben bang dat ik Paula wakker houd. ZIj moet om half zes weer op want zij moet gewoon werken. Tegen drie uur val ik eindelijk in slaap en volgens Paula heb ik de rest van de nacht behoorlijk liggen snurken! Om vijf over zegen werd ik wakker, Paula was al vertrokken en had mij laten slapen. Nadat ik met Lloyd was gaan wandelen was ik nog zo moe dat ik op de bank inslaap ben gevallen! Pas toen Paula naar huis kwam wist ik me van de bank te hijsen en op te staan.
Maandag op dinsdagnacht schok ik wakker van een heel naar geluid. Door de schik bezeerde ik gelijk weer mijn spier in mijn schouder. Toen ik eenmaal rechtop zat kwam ik erachter dat het geluid afkomstig was van onze CV ketel! De pomp maakt zo’n herrie dat je er wel wakker van moet worden! Het was tien minuten over drie en het lukte niet meer om in slaap te komen! Toen ik dan uiteindelijk om kwart over zes mijn bed uitkwam ben ik meteen op het internet gaan zoeken naar CV ketels. Paula is gelukkig vrij zodat ze wat kan gaan bellen naar installatiebureau’s.┬á Ze heeft ook Jan gevraagd of hij de ketel kan/wil plaatsen en dat wil hij wel. Nu maar hopen dat het snel opgelost kan worden! Het is te koud om zonder ketel te zitten en onze nachtrust is ook heel wat waard!!!