Update 16 februari 2009

Vorige week werd me gevraagd of ik zin had in een extra dagje vrij voor vandaag, maandag 16 februari. Natuurlijk; lekker een lang weekend! Ik heb nog genoeg plus uren staan en de bezetting was meer dan voldoende dus ben ik vandaag lekker blijven liggen toen ik om kwart over zes wakker werd, de tijd waarop ik normaal gesproken mijn bed uit kom.

Vorige week zijn er niet echt spannende zaken gebeurd. Ik heb alleen op donderdag een cursus gehad. Als voorbereiding op de cursus werd ons gevraagd een boekje te lezen. Het boekje heet “wie heeft mijn kaas gepikt?”.  Het gaat over omgaan met veranderingen prive en zakelijk.  Zeker interessant maar de nadruk in de cursus lag meer op “stijlflexibiliteit”. Allemaal erg interessant maar tevens ook best vermoeiend. Vervelend was dat de cursus om negen uur ’s ochtends begon en om kwart over vijf in de middag eindigde. Hierna moest ik nog een avondopenstelling draaien waardoor ik eerst van Wijchen, door de avondspits, richting Nijmegen mocht. Daarna moest ik natuurlijk ook nog even eten waardoor er effectief niet veel meer van mijn “werk”-avond overbleef. Daarbij kwam ook nog dat mijn afspraak van zeven uur niet kwam opdagen! Ik had beter naar huis kunnen gaan!

Vrijdag was het erg druk op mijn werk. De ochtend begon rustig maar dit werd meer dan goed gemaakt in de middag! Gelukkig geen rare dingen waardoor we toch optijd met het weekend konden beginnen. Ik had mijn vader beloofd even te helpen met het ophalen van  een badmeubel bij de Gamma dus het was prettig dat ik meteen naar huis kon. Even snel omkleden en gelijk door naar Arnhem richting de Gamma.

Mijn vader was er nog niet dus uiteindelijk moest ik ruim een kwartier wachten voordat hij eraan kwam.  Na wat heen en weer geloop voordat we alle spullen bijelkaar hadden liepen we met een wagen vol met kastjes, wasbak en spiegel weer richting kassa. Het was vrijdag de 13e en dat leverde toch nog even 10% extra korting op! Noem het maar een ongeluks dag. Vanuit de Gamma reden we richting Velp om daar de spullen in de nieuwe woning van mijn ouders te zetten.

Omdat ik weer de beloofde foto’s voor mijn moeder was vergeten ging mijn vader nog even mee naar huis om ze op te halen. Ik ging ondertussen langs de snackbar om iets te eten te halen. Het was inmiddels kwart over acht en ik had best zin ergens in. Zo; alles weer gedaan en nu lekker even op de bank!

Zaterdag konden we lekker uitslapen. We werden dan ook pas rond half 10 wakker. Eers hebben we lekker ontbeten en daarna wilden we met Lloyd gaan wandelen en gaan kijken voor een kast. Deze kast willen we in de kelder zetten om zo wat meer rotzooi kwijt te kunnen.  Bij de Praxis aangekomen liepen we tegen hondenkussens aan. Handig voor in de auto en in de banche. We besloten er gelijk maar drie te kopen. Ze waren al goedkoop maar met de kortingstickers waren ze nog 20% goedkoper! Over de kasten konden we het niet eens worden en we vonden  ze eigenlijk ook te duur. En gelukkig maar want in het foldertje van de Formido stonden ze vandaag in de aanbieding voor 20 euro goedkoper!.

Tijdens ons bezoek aan de Praxis kreeg ik een smsje van Martin en Wilma: of we zin hadden om ’s avonds iets lekkers te komen eten. Nou, gezellig!! ’s Middags hebben we het verder rustig aan gedaan en tegen een uurtje of half zes reden we richting Wijchen naar Martin en Wilma. Het was reuze gezellig en we hebben heerlijk gegeten! Tegen een uurtje of kwart over elf reden we weer richting huis.

Zondag hebben we niet veel gedaan. Eerst maar weer eens lekker uitgeslapen, even campinglife gekeken en toen maar eens gaan aankleden. Lloyd vond het allemaal lang genoeg duren en toen hebben we maar besloten een lekkere wandeling gaan maken op Mariendal in Arnhem. Het was prachtig wandelweer en we besloten een “grote ronde” te lopen.  Thuis hebben toen eerst lekker warme chocomelk gedronken en in de middag besloot Paula nog een stuk te gaan joggen. Lloyd vond dit natuurlijk niet erg en ging lekker mee. Omdat ik nogal hoofdpijn had ben ik even gaan liggen.  Na het avondeten hebben we nog even een film gekeken. Van zo’n dagje rustig aan doen krijg je ook niet echt veel energie dus om kwart voor tien zijn we nog maar een stuk gaan wandelen waarna we lekker vroeg het bed in zijn gedoken.