Update 16 december 2011

Vorige week donderdagavond zijn we, meteen na ons werk, richting Groningen gereden. We hebben een hotelletje geboekt in Scheemda. Vrijdag hebben we namelijk een afspraak bij de fokker om Lars op te halen.

De weg naar Scheemda is lang! Het regent behoorlijk en het stormt als een gek! Rond half negen komen we aan bij het hotel. Voordat we inchecken besluiten we even rond te rijden op zoek naar een restaurant of snackbar. Op nog geen 500 meter van het hotel komen we al snel een snackbar tegen. Ok; dat weten we dan. Dan kunnen we nu eerst inchecken.

DSC_0274

Het hotel is wat aan de oude kant. De glans is er duidelijk vanaf. Ook de eigenaresse ziet er wat “stoffig” uit. Maar goed; ze is wel vriendelijk en laat ons onze kamer zien. het is een nette driepersoons kamer met een nette badkamer. Ok, dat weten we dan. Spulletjes maar even laten liggen en op naar iets te eten.

De snackbar is inmiddels gesloten en we rijden opzoek naar iets anders. Als snel komen we nog een snackbar tegen maar ook deze staat op het punt te sluiten. Ondanks dat mogen we nog iets bestellen. We moeten het dan wel meenemen.

Op onze hotelkamer eten we ons frietje, kijken nog wat tv en gaan dan maar slapen.

’s Ochtends zijn we al vroeg wakker. Na het douchen gaan we richting het ontbijt. Dit stelt niet veel voor en de boter is bijna drie maanden over de datum! Paula meldt dit waarna we een bakje andere boter krijgen. We zijn blij dat we hier niet meerdere nachten hebben geboekt.

Na het uitchecken zijn we binnen 20 minuten in Wagenborgen, bij de fokker. We worden al verwacht. Bij binnenkomst zien we dat de pups al weer behoorlijk zijn gegroeid.
We herkennen Lars meteen! Een positief teken šŸ˜‰

Na wat kletsen, een kopje koffie en de nodige formalitieten gaan we op huis aan. Lars bij Paula op schoot. De reis gaat heel goed en Lars is na een paar minuten al rustig. Thuis heeft hij veel te ontdekken maar hij lijkt zich meteen thuis te voelen.

468098941

WE HAVE GOT HIM!!

De eerste nacht wordt een hele, hele korte. Lars vindt het absoluut niet leuk om in de bench te worden opgesloten en ondanks dat hij naast ons bed staat en Paula af en toe bemoedigende woordjes toespreekt, jankt hij het hele huis bijelkaar! De nacht is dus een onrustige en ik moet er ca. 6 keer uit!

Inmiddels is Lars vandaag een week bij ons. Hij is de nachten al een stuk rustiger maar moet nog steeds even wat piepen als we naar bed gaan. Het is dan ook niet niks als je iets ouder bent dan 7 weken en je moet opeens zonder je 9 broertjes en zusjes.

Overdag is, of Paula, of ik bij hem. Het kost behoorlijk wat energie om hem zinnelijk te krijgen en om te zorgen dat hij niet overal opzit, aan bijt of ander kattekwaad uitvoert. De dagen dat je bij hem bent zou je bijna wensen dat je mag werken, werken is minder vermoeiend ;-).

Inmiddels zijn er ook heel wast mensen Lars komen bekijken en tot nu toe valt hij bij iedereen in de smaak. Zo ook bij Daphna van de uitlaatservice. Met haar hadden we afgelope dinsdag een intakegesprek. We hebben afgesproken dat Lars vanaf 16 januari iedere dag met Daphne meegaat. Dat gaan vast goede vriendjes worden.