Update 13 maart 2012

Ik had beterschap beloofd maar zoals het voor iedereen geldt: DRUK, DRUK, DRUK!

De laatste weken zijn we behoorlijk druk geweest! Het kost ons moeite om tijd voor onszelf te vinden. Lars neemt veel tijd in beslag maar ook qua werk is het druk. Als Paula moet werken ben ik vrij en als ik moet werken is Paula vrij. Een veel gehoorde opmerking is dan: “dan kan je ook geen ruzie maken”. Toch zouden we wel anders willen šŸ™‚

Vorige week zaterdag hebben we de verjaardag van mijn vader gevierd. Hij werd 75 jaar: ja al een hele grote jonge! Mijn moeder had een verrassings dineetje georganiseerd. Ca. 30 mensen had ze uitgenodigd en mijn vader verteld dat we een etentje zouden hebben met het gezin en mijn oom en tante. Mijn vader was dan ook behoorlijk overdonderd toen hij zag dat er zoveel gasten op hem zaten te wachten.


De verrassing was goed geslaagd en mijn vader genoot duidelijk van alle belangstelling. Dat hij er nog maar lang van mag genieten.

De volgende morgen stond de wekker op 5:30 uur en moest Paula gewoon weer werken.

Met Lars gaat het redelijk goed. Eigenlijk gaat het gewoon goed met hem. Hij heeft alleen wat problemen met de nachten. Het in de bench gaan is geen probleem maar als hij dan 10 minuutjes ligt dan begint hij te piepen. Gelukkig stopt hij dan na een minuutje of 10 of als wij hem vriendelijk, toch dringend verzoeken om stil te zijn. Het ’s nachts janken is gelukkig nagenoeg afgelopen. We durven dit bijna niet hardop te zeggen, te bang dat hij weer gaat beginnen.

Vorige week vrijdag heb ik lekker een dagje vrij genomen. Dit omdat Paula ook vrij was en ik zaterdag moest werken. We wilden lekker uitslapen maar daar dacht Lars helaas anders over! Paula liep dan ook al om half 7 met Lars buiten. Ondanks dat startte de dag redelijk relaxed. We hadden besloten het rustig aan te doen en ondanks dat we wat dingen wilden doen ons niet op te laten jagen door alle plannen.

Tegen 12 uur kwam Daphne van de uitlaatservice om Lars op te halen. Zo; even tijd voor ons zelf. Ik moest nog een paar nieuwe shirts en stropdassen voor mijn werk hebben dus op naar de winkel. Ik was snel klaar. Nog even een cadeautje scoren voor de verjaardag van mijn moeder, richting Huissen en daarna weer naar huis. Rond half vier kwam ook Lars weer thuis.

Zaterdag moest ik werken. Paula was lekker vrij is met Lars gaan trainen. Zij moest zelfs nog vroeger de deur uit dan ik. Lars doet het eigenlijk best goed. Hij heeft op het ogenblik alleen wat moeite om zijn aandacht erbij te houden.

DSC 0118kopie

Zondag was een mooie dag. Heerlijk weer, dus lekker erop uit. Al vroeg gingen we richting Lathum-Giesbeek richting een recreatie plas. Lars is nog niet het water in geweest maar zondag heeft hij zijn eerste stapjes gemaakt. Hij genoot zichtbaar!

Het weekend zit er weer op en we zijn weer volop aan het werk. Gisteren hebben we nog Noorse les gehad. De motivatie begint weer een beetje terug te komen. Ook beginnen we steeds meer met het idee om ons huis te verhuren te spelen. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!