Update 12 oktober 2008

Update 12 oktober 2008:

De drukte op het werk heeft ook deze week aangehouden! De kredietcrisis is nog niet voorbij.

Maandag zijn we behoorlijk druk geweest. Om kwart voor 9 stonden we bij de plaatselijke benzinepomp om een boedelbak te huren. Het weekend hadden we namelijk gebruikt om zoveel mogelijk rotzooi op te ruimen uit de kelder en de studeerkamer. Alle spullen die weg moesten stonden inmiddels onder de carport en dat was een behoorlijke berg.

Binnen 15 minuten hadden we de aanhanger helemaal vol en ook nog redelijk gesorteerd op papier, klein chemisch en overig afval.

Bij het afvalbrengstation in Arnhem volstond het om het kaartje van mijn vader te laten zien. We mochten doorrijden en gingen eerst naar de afvalpers om daar het restafval te dumpen. De medewerker die bij de pers stond vond het geen probleem dat ook het overige afval in deze pers terecht kwam. Hij deed nooit zo moeilijk was zijn opmerking.  In no time was de aanhanger dan ook leeg en konden we deze weer terugbrengen naar het benzinestation.

Al met al hadden we de aanhangwagen nog geen uur nodig gehad. Dit uur koste toch nog € 41!!
Om 11 uur 15 moest ik ook nog bij de tandarts zijn. Ik had verder niks totdat de tandarts mijn tandsteen begon te verwijderen en met de tandartshaak een vulling in mijn voortand los trok! Dat was balen.

“Moet ik de tand verdoven” vroeg hij me. Nou als het bij die ene tand blijft hoeft dat niet. Achteraf bleek dat, i.v.m. een eerdere zenuwebehandeling, ik ook geen pijn kon voelen. Een geluk bij een ongeluk.

Maandag zijn we ook nog even langs Kronenburg, het overdekte winkelcentrum van Arnhem, geweest. We hadden bij de Blokker namelijk rollen besteld voor onze Foodsaver. Hier wachten we al meer dan 2 weken op maar ook deze dag waren ze nog niet binnen gekomen. We zijn namelijk helemaal aan het “vacuumverpakken” geslagen maar zonder zakken lukt dit helaas niet.

Vrijdagavond ben ik helemaal op van de hectische week. Gelukkig kunnen we zaterdag uitslapen en zowaar het lukt een keer. Om 10 uur 20 komen we pas ons bed uit! Dit is al in geen tijden meer gelukt. Het gevolg is wel dat we geen tijd meer hebben om naar de markt te gaan en we besluiten daarom ook om gewoon de boodschappen bij de Jumbo te doen.

Als we daar aankomen is het behoorlijk druk. Gelukkig weten we precies wat we nodig hebben en zijn we redelijk snel klaar.

Tussen 16:00 en 17:00 uur hebben we afgesproken met Francis en Sabine. We gaan daar gezellig eten. Als we aankomen is het nog steeds lekker warm. De temperatuur is zo’n 20 graden en we besluiten om in de tuin te gaan zitten.  Tegen 18:00 uur begint het toch wat frisser te worden en gaan we naar binnen. Sabine heeft overheerlijke zalm gemaakt in de stoomoven met lekkere groene asperges gerold in bacon.
Als desert had ze eigengemaakte appeltaart met vanille- en kaneeleis! Zalig; we hebben er heerlijk van genoten en het was, zoals altijd, een gezellige avond.

Zondag komen Cor en Irma gezellig bij ons eten. We eten kaasfondue en voorafgaand zullen we natuurlijk de nodige tijd aan onze websites spenderen.

Helaas zit het weekend er al weer op.
We wensen iedereen een goede werkweek toe en laat je kop niet gek maken in deze tijden!!

Liefs Paula en John