Update 12 april 2010

Update 12 april 2010
Het is al weer ruim twee weken geleden dat we afscheid hebben genomen van Lloyd.  We hebben er beide nog steeds heel veel moeite mee. Het dagelijkse leven gaat natuurlijk gewoon door maar als we thuiskomen, alleen thuis zijn of weekend hebben missen we hem heel erg om ons heen. Soms is het zelfs of we hem nog horen.
Na het paasweekend moesten we natuurlijk beide weer aan het werk. Wel moeilijk opstarten na zo’n lang weekend. De week had niet heel veel voor ons in petto en gelukkig was het al weer snel weekend.
Vrijdagavond kwamen Cor en Irma op visite. Ik was wat vroeger thuis en we zouden gezellig met z’n vieren eten. Paula had moeite om iets voor het eten te verzinnen maar wist toch een heerlijke spinazielasagna op tafel te zetten. Helaas wist ze niet dat Cor niet zo van spinazie en pastaproducten houdt. Toch prikte hij dapper een vorkje mee en gelukkig hadden we ook nog een lekker ijsje na.
Na het eten hebben Cor en ik nog een beetje zitten prutsen aan mijn website waarna we met z’n viertjes de X factor hebben gekeken.
Zaterdagmorgen moesten we vroeg op. Paula moest om half zeven de deur uit en ook ik moest werken. De weekboodschappen waren ook nog niet gedaan en na het werk moesten we dus ook nog even naar de Albert om te zorgen dat we de week weer wat te eten zouden hebben. We waren redelijk snel klaar. We hadden besloten om broodjes te eten en hoefden dus niet veel tijd aan het eten te besteden. Gelukkig maar want zoveel tijd hebben we de laatste weken niet gehad.
Zondagmorgen werd ik wakker omdat Paula me een kus gaf. Ze moest weer aan het werk. Ik keek op de wekker en zag dat het pas half zeven was! Ik besloot me nog een keertje om te draaien maar na een uurtje werd ik al weer wakker. Ik had geen plannen dus heb ik het maar rustig aan gedaan. Een beetje tv kijken en me dingen voor nemen die ik uiteindelijk toch niet ben gaan doen. Voor ik het weet is mijn enige vrije dag weer voorbij!
Het weekend was weer veel te kort!