Update 11 mei 2009

De kop is er weer vanaf!

Afgelopen week was het redelijk rustig.

Donderdagmiddag kreeg Paula visite van Miranda en Ella. Ik moest helaas werken tot 20:00 uur maar gelukkig waren ze nog aanwezig toen ik thuis kwam. Miranda en Ella waren op de terugreis van een weekje Drenthe en het was super gezellig dat ze even langs kwamen. Paula had een apart gerecht gemaakt met krentenbollen, geitenkaas en witlofsalade. Helaas heb ik het zelf niet mogen ervaren maar ik ben benieuwd naar de volgende keer.

Vrijdag heeft Paula een re-integratie gesprek. Ja, binnenkort gaat ze gelukkig weer herstarten met werken. ’s Avonds zouden we naar de Ikea gaan maar dit ging helaas niet door. De volgende keer beter. 

Zaterdagmorgen zijn we al redelijk bijtijds wakker. Snel een kopje koffie wat kleren aan en hup: joggen! Het valt me reuze mee maar ik merk dat mijn conditie bar slecht is. Dat wordt een lange weg om een beetje conditie op te bouwen! Als we, met bezweet hoofd, weer thuiskomen gaan we eerst lekker aan het ontbijt. Dan moeten we toch een beetje opschieten want we moeten naar Borculo om de caravan op te halen. 

De caravan staat er weer goed bij. Hij heeft een onderhoudsbeurt gehad en hij moet weer even mee kunnen. We lopen nog even kort tussen de tweedehands caravans door maar we besluiten weer richting huis te gaan.Thuis aangekomen zetten we de caravan op zijn plaats en gaan we naar de stad om mijn broek op te halen. Deze was kapot en al geruime tijd onderweg naar de klerenmaker. Deze wilde de broek pas maken al hij ook gestoomd was. Zo duurt het maar zo 2 weken voordat je je broek weer terug hebt.

Tegen vijf uur komen Wilma en Martin op visite.  Omdat we al enige tijd X factor volgen worden zij “verplicht” mee te kijken naar de finale. Volgens ons vindt Wilma het wel leuk maar Martin ziet liever iets anders. Toch slaat hij zich dapper door deze X factor avond.

Zondagmorgen gaan we eerst weer een stuk hardlopen. Het is prachtig weer en het doet goed om zo vroeg al zo lekker bezig te zijn. Na een verfrissende douche gaan we eerst op vistie bij mijn schoonmoeder. We zitten gezellig op het terras maar zoals dat bij moederdag en andere feestdagen gaat: we moeten ook nog naar mijn moeder.  Dus we gaan weer richting huis om Lloyd uit te laten waarna we naar mijn moeder gaan. 

Vandaag hoef ik maar een half dagje te werken. Pas om 12:00 uur ga ik van huis. Wat een rare dag! Liever zou ik in de morgen werken zodat ik de middag lekker vrij zou zijn. Tegen 18:00 uur ben ik thuis en gaan we de caravan naar de stalling brengen. Daar mag hij nog zo’n 6 weken staan en dan gaan we hem weer halen voor de vakantie: het wordt nu overzichtelijk!!