Update 10 november 2009

Is het nog geen weekend?
De week is slechts 2 dagen oud maar gevoelsmatig zou het al weer weekend moeten zijn. Het afgelopen weekend heb ik vooral zitten leren. Voor mijn werk moet ik verplicht een aantal opleidingen volgen om mijn functie uit te mogen oefenen. Deze opleidingen zijn een soort van update van al eerder opgedane kennis. Je moet voor deze opleidingen dan ook een examen afleggen. Haal je dit niet, dan moet je weer een hele opleiding volgen. Gelukkig heb ik al een aantal opleidingen mogen overslaan maar toch moest ik een opleiding verzekeren, beleggen en consumptief volgen.
Vandaag had ik twee examens. Een voor consumptief en een voor verzekeren. Gelukkig heb ik beide gehaald en kan deze weer van het lijstje schappen. Nu alleen nog beleggen en dan kan ik er weer even tegenaan.
Door al die opleidingen hebben we vorig weekend dus niet veel gepland. Paula verveelt zich wat en besluit zaterdag het huis eens onder handen te nemen. Zondag ga ik weer verder met de opleidingen maar om een uurtje of 12 ga ik me klaar maken om op visite te gaan. We hebben namelijk bij mijn zus afgesproken. Zij is net terug uit Israel en zit natuurlijk vol reisverhalen. Tegen 15:00 uur zijn we in Utrecht en het is leuk om mijn zus weer te zien. Paula moet helaas de volgende morgen om 5:45 uur op waardoor we het niet al te laat maken.
Maandagmorgen staat de wekker dus erg vroeg. Ik ga er ook maar meteen uit want ook ik moet redelijk vroeg de deur uit. We hebben een vergadering dus ik kan niet te laat komen.
Vanmorgen ook weer vroeg het bed uit. Om negen uur heb ik dan examen. Ik besluit om ze beide achter elkaar te doen mits ik de eerste haal. Met twee fout heb ik het gehaald en ga dus door met de volgende. Deze haal ik met slechts een fout. Dat viel niet tegen.
De hele week moeten we werken. Zelfs zaterdag ben ik ingepland. Dat wordt even doorzetten.
Werkse allemaal.
Groetjes Paula en John