Update 10 augustus 2009

Wat was het warm vorige week! Maandag was ik een dagje vrij maar dinsdag begon de week weer. Het was erg heet op kantoor en aangezien het niet geoorloofd is om zonder jasje of stropdas te lopen was het echt afzien. Ik besloot daarom voor de dinsdag een halve dag vrij te vragen. Het is “Huissense dag” en aangezien we daar nooit naar toe gaan i.v.m. onze vakantie was het misschien nu wel leuk om dit “feestje” te gaan bekijken.
Helaas kreeg ik al snel te horen dat het niet mogelijk was de dinsdagmiddag vrij te nemen. Op mijn weg naar huis werd ik door Paula gebeld dat we met Lloyd naar de dierenarts moeten. Lloyd liep heel erg slecht en volgens Paula leek het erop alsof hij geen controle meer over zijn achterhand had.  Bij de dierenarts werd luidde de diagnose dat Lloyd waarschijnlijk een epileptische aanval had gehad en hierdoor had hij nog geen controle over zijn spieren.  Er werd bloed afgenomen en de volgende dag moesten we maar bellen voor de uitslag. Het is wel een heel raar gezicht als je hond, die normaal heel levendig is, als een soort van dronken man naast je loopt.  Dit gedrag kennen we totaal niet van hem.
Dinsdagmorgen had ik me voorbereid op een dag werk. ’s Middags was het niet mogelijk om vrij te nemen maar wat deed me verbazen?! Dinsdagmorgen kon, opeens, een andere collega wel vroeg naar huis. Hier was ik het niet mee eens en zodoende kon toch ik de middag vrij nemen. Gelukkig kon mijn collega wel de volgende dag vroeger stoppen.
Dinsdag was ik zo tegen half twee thuis. En na een kopje koffie zijn Paula en ik naar de “Huissense Dag” gelopen. Lloyd hebben we maar thuis gelaten omdat het veel te druk is. Daarbij loopt hij nog steeds niet goed en willen we hem even een beetje ontzien. Het is behoorlijk druk en overal staan kraampjes met van alles en nog wat. Van sierraden tot dekbedden, zwembaden en natuurlijk heel veel eettentjes. Maar omdat het zo warm is blijven de meeste kraampjes met hun voedsel zitten.
Eigenlijk zijn we vrij snel over de braderie gelopen en besluiten we terug te lopen. Onderweg lopen we Rene nog tegen het lijf en kletsen we wat bij. Paula scoort ook nog twee paar croq’s en dan gaan we toch echt naar huis. Lloyd ligt rustig te slapen en maakt ook niet echt aanstalte om overeind te komen. Hij is echt niet goed in zijn hum. Om vier uur kunnen we de dierenarts bellen voor de uitslag van het bloedonderzoek. Er zijn geen vreemde waarden geconstateerd buiten een iets te hoog spierenzymen level.  Dit zou kunenn duiden op hart problemen maar tevens kan dit een gevolg zijn van een epileptische aanval.  De waarden waren niet zo hoog dat de dierenarts gealameerd werd en verdere actie was dan ook niet nodig. Als Lloyd woensdag nog niet goed loopt moeten we weer contact opnemen.
Woensdag is het gelukkig een stuk beter met Lloyd. Hij is weer levendig en loopt eigenlijk heel goed. Nu moeten we in de gaten houden hoe frequent deze klachten naar voren komen om zo eventueel te bepalen of medicatie nodig is.
Donderdagmiddag kreeg ik ook een brief van Nissan over mijn coulance aanvraag. “Helaas” moesten ze deze afwijzen en wordt er gevraagd naar begrip voor hun standpunt. NIET DUS! We gaan nog even een stapje verder; wordt dus vervolgd!Undecided
Vrijdag is Paula lekker met Buul en Elodie wezen paardrijden. Lloyd is weer meegeweest en deed het prima!
Zaterdagmiddag hebben we met Monique afgesproken. Tegen een uurtje of drie zouden we bij haar zijn dus we hebben nog ruim tijd voor wat boodschapjes. Tegen kwart voor twee rijden we richting Arnhem om eerst bij Halforts nog een paar leuke kleinigheden voor mijn zus te kopen. Ze heeft deze week namelijk haar eerste auto gekocht en die moet natuurlijk nog voorzien worden van allerlei spulletjes. Om iets over drie zijn we in Utrecht. Vol trots komt Monique naar beneden om haar auto te laten zien. Hij ziet er goed uit! En later op de avond gaan we een proefritje maken. Helemaal goed. Echt een auto die bij haar past!
Tegen kwart over tien, half elf reden we, na een gezellige dag, weer richting huis.
Zondag, terwijl ik me voorgenomen had om uit te slapen, begon vroeger dan verwacht. Om 7 uur was ik klaar wakker en na een 15 minuten te hebben gedraaid in mijn bed, besloot ik om op te staan.  Paula lag nog lekker te slapen dus ik begon vast aan een brief voor Nissan en kroop achter de laptop. Toen ik daar toch zo zat kon ik mooi nog even wat informatie inwinnen voor onze volgende vakantie. We gaan proberen om in de winter, waarschijnlijk december, een weekje naar Noorwegen te gaan. We willen nu ook eens de koude ervaren.
Tegen een uurtje of half tien komt ook Paula naar boven. Samen hebben we lekker ontbeten.
Om kwart voor elf ging de telefoon; mijn schoonouders. Ze vragen of ze even langs kunnen komen. Natuurlijk; gezellig!  Mijn schoonvader biedt zijn hulp aan met de brief naar Nissan en daar maak ik dankbaar gebruik van. Thanks!
Rond twee uur gaan ze er weer vandoor en moeten wij ons snel omkleden en Lloyd uit gaan laten. Na drie uur moeten we namelijk naar de verjaardag van Nienke en Eddy. Als we daar aankomen is het nog rustig. We zitten in de tuin en al snel komt iedereen binnendruppelen. Het is reuze gezellig en tegen een uurtje of half zes kondigen we aan weer richting huis te gaan. Dit wordt maar moeilijk geaccepteerd want we moeten eigenlijk meeeten. Dit gaat helaas niet omdat Lloyd in de auto zit en daarbij komt dat we zelf ook al vlees voor een bbq uit de diepvries hebben gehaal. Volgende keer beter.
We hebben nog geluk m.b.t. de bbq. Het is namelijk behoorlijk bewolkt maar gelukkig het blijft droog.
Vanmorgen stond de wekker op 7 uur. Ik heb een afspraak bij Mia en moet dus, op mijn vrije dag, om half negen de deur uit. Als ik weer thuis kom drinken we eerst lekker een kopje koffie. Tegen de middag rijden we even richting Bemmel om met Lloyd te gaan wandelen.  Het is er druk want er is paardenmarkt. Jammer genoeg loopt deze al op zijn einde en heeft het niet echt zin om de paardenmarkt nog over te lopen. Lloyd maakt het niet uit; hij heeft een lekkere wandeling gehad!