Update 1 maart 2010

Zo, het is al weer een tijdje geleden dat we ons weblog hebben bijgewerkt.
Vorige week stond, zoals jullie hebben kunnen lezen, in het teken van onze CV ketel. We hadden de nieuwe nog voor het weekend in huis. De bestelling en levering verliep helemaal goed. De prijs was goed en gelukkig wil Jan ons helpen hem te plaatsen. Elke avond hebben we de stekker uit de ketel getrokken om de herrie die hij maakte te voorkomen. Overdag bleef het huis lekker warm en we hoefden niet naar noodmiddelen te grijpen.
Maandagmorgen was ik vrij en we hadden afgesproken met Jan. Hij kwam rond half elf en we dronken eerst een kopje koffie. Hierna heeft Jan de ketel bekeken en kwam tot de conclusie dat hij het eigenlijk nog best heel behoorlijk deed en om te voorkomen dat we een aantal dagen in de kou zouden zitten vond hij het beter dat we een andere afspraak zouden maken. In het voorjaar geeft het vervangen van de ketel een stuk minder overlast.
Dinsdag zouden we Noorse les hebben maar deze ging helaas niet door.
Vrijdagavond kregen we de ouders van Paula op bezoek. We hebben even ideeen uitgewisseld over de website van het nieuwe advies, coaching en consultancy bedrijfje van mijn schoonvader. Na het brainstormen hebben we nog even naar de olympische spelen gekeken en zo rond 22:00 uur gingen mijn schoonouders richting huis.
Zaterdagmorgen stond ik op met een behoorlijke hoofdpijn. Paula besloot hierop zelf de boodschappen te gaan doen. Ik had me voorgenomen de auto eens grondig schoon te maken en begon hier maar meteen aan. Met een behoorlijke hoofdpijn valt dit toch tegen. Ik was nog bezig toen Paula al weer terugkwam met de weekboodschappen. Ze had lekker haring meegenomen en voor lunch hadden we dus lekker een broodje haring.
’s Middags hadden we afgesproken bij Cor en Irma in Doetinchem. We dachten daar tegen 16:00 uur te moeten zijn maar dat bleek zo rond 17:30 te zijn dus hadden we nog even tijd om de auto door de wasstraat te halen.
We aten bij Cor en Irma een lekker stoofpotje met aardappelpuree uit de oven: heerlijk. Na het eten heeft Cor al mijn site’s overgezet op zijn eigen surfer. (vandaar ook deze late update).┬á Irma, Nick en Paula hebben zich helemaal uitgeleefd op de Wii! Af en toe leek het dak er af te gaan! Tegen 23:45 uur reden we weer richting huis en het was nog opvallend druk op de weg. Allemaal auto’s met zo’n Thule bak op het dak. Opweg van de wintersport naar huis.
Rond 00:15 uur waren we thuis, dronken nog een glaasje en zijn we lekker naar bed gegaan.
Al vroeg waren we zondag weer wakker. Het zal niet veel later dan 8 uur zijn geweest. We ontbijten lekker rustig waarna we nog iets aan het huis moeten doen. Ik laat Lloyd, die erg slecht loopt, uit. Hij heeft een peesblessure en heeft pijn tijdens het lopen. Na de wat kortere wandeling, kan ik Paula helpen met stofzuigen. Met z’n tweetjes zijn we zo klaar. Rond half een krijgen we een telefoontje van Ella. Ella en Miranda zouden vandaag komen maar Ella meldt dat Miranda alleen komt. Ze heeft het nog heel druk met schoolwerkzaamheden en redt het dus niet vandaag.
Tegen half drie kwam Miranda aan, samen met Spike. Het was reuze gezellig en na de traditionele roze koeken, gingen Paula en Miranda de hondjes even uitlaten. Toen ze terugkwamen hebben we nog “geborreld” en heeft Paula, het al voorbereide eten in de oven gezet. Het smaakte prima maar helaas hadden we al te veel nootje op waardoor er maar weinig gegeten werd.
Tegen kwart over tien ging Miranda weer richting Dordrecht. Het was een gezellig weekend!