Update 1 juni 2009

Het pinksterweekend zit er al weer bijna op!

Wat een drukke week! 

Maandag eens geen dag vrij; nee, gewoon aan het werk. Ik zie er best tegenop want deze week bestaat uit 6 dagen en twee avonden werken. Daarbij komt ook nog dat we een vergadering hebben. Nou is het natuurlijk ook nog eens prachtig weer deze week en het is dan ook behoorlijk warm op kantoor. 

Zoals ik al zei; maandag gewoon aan het werk. Ik sta, op een dag na, de hele week op kantoor Keizer Karelplein. Iedereen heeft zijn gedachten nog bij het weekend en de drukte valt dan ook zwaar, aan de ene kant, maar aan de andere kant is iedereen blij dat er weer eens flink wat klanten binnenkomen.

Dinsdagavond heb ik een workshop. Wel nuttig maar, net als vele anderen denken, had deze workshop ook besproken kunnen worden tijdens een werkoverleg. Ik ben tegen half negen thuis en heb nog honger. De pizza was wel lekker maar net iets te weinig voor een avondmaaltijd.

Woensdag is een feestdag; Francis is jarig en wordt vandaag 37 jaar. Na het werk hebben we dus nog een verjaardag! Paula gaat eerst nog naar meditatie maar komt tegen half tien ook binnen. Het is gezellig maar omdat we de volgende dag gewoon weer moeten werken gaan we tegen half twaalf weer richting huis. Donderdagmorgen moet ik al om half 8 weg en ik moet ook nog tot 20:00 uur werken dus het mandje in!

Het werkoverleg van de donderdagmorgen zorgt ervoor dat ik wat vroeger het bed uit moet. Gelukkig is het redelijk rustig op de weg dus ik ben ruim optijd. Als ik ’s avonds uitgewerkt ben loop ik samen met een collega richting mijn auto. We staan nog even te kletsen en dan ontdek ik een briefje onder mijn ruitenwisser. Het is een briefje van een getuige die heeft gezien dat een auto tegen mijn bumper is gereden. Deze persoon was zelf niet zo netjes om dit te melden. 

Toen ik thuis kwam heb ik natuurlijk meteen de getuige geprobeerd te bellen. Helaas kreeg ik deze niet te pakken en nam me voor hem dan de volgende morgen maar te bellen.

Vrijdag zat ik op een ander kantoor en hoefde daar pas om kwart voor 10 aanwezig te zijn. De klanten stonden al voor de deur te dringen en meteen om tien uur, toen ze binnen mochten, begon de stress. De geldautomaten werkten niet! In heel Nederland was er een storing. Niet iedere klant kon hier begrip voor opbrengen. Gelukkig was het probleem al weer snel verholpen.  In een paar rustige minuten heb ik toen nog maar eens geprobeerd contact te krijgen met de getuige van de aanrijding van donderdag.

Ik kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon die graag zijn gegevens wilde geven om dit bij een eventueel vervolg te kunnen gebruiken. Meneer vond het zo asociaal van de “dader” dat hij meteen een briefje had geschreven. Na dit telefoontje moest ik natuurlijk ook nog even de politie bellen. Het blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn om een afspraak te maken voor het doen van aangifte.

Na wat telefoontjes lukte het dan toch om een afspraak voor zaterdag te maken. Ik moet dan werken maar Paula mag voor de aangifte langskomen.

Zaterdagmorgen staat de wekker weer vroeg. Alsof er geen einde aankomt! Ook vandaag moet ik werken. Het is redelijk druk op het werk en de tijd vliegt! Paula meldt zich om 11 uur bij de politie en doet aangifte. De agente die de aangifte opneemt is niet echt vriendelijk maar ach; het is dan ook zaterdag?!?

Het hele weekend hebben we gelukkig niets; heerlijk even bijkomen van de drukke week!

Zondag zijn we wel vroeg op en gaan lekker even een stukje joggen. Het schiet nog niet echt op maar we moeten gewoon even doorzetten. Thuis aangekomen maken we een lekkere smoothie. In de middag besluiten we een stukje te gaan toeren. Via Westervoort, Duiven komen we in  ’s Heerenberg en rijden we via Duitsland, Kleve richting Millingen naar Nijmegen en weer terug naar huis. 

Vandaag zijn we natuurlijk nog een dagje vrij. Het is toch al mijn roostervrije dag dus ik merk weinig verschil. Ook vandaag gaan we eerst joggen. De rest van de dag blijven we lekker thuis en rommelen een beetje aan. Heerlijk! Morgen moet er weer gewerkt worden dus een beetje relaxen bevalt ons goed.