Update 1 januari 2009

 

Happy new year!!!

 
Wij wensen iedereen een fantastisch 2009!! Mogen al jullie wensen uit komen.
 
Gisteren was het dan zover! De laatste dag van het jaar. Ik moest gewoon werken maar gelukkig zat ik op een “bij”- kantoor zodat ik wat later van huis kon. Tegen kwart over negen reed ik pas weg en precies om kwart voor tien kwam in op mijn werk aan. Geheel tegen de verwachting in was het nog best redelijk druk maar tegen twee uur werd het een stuk rustiger.
 
Om vier uur kon voor de laatste keer in 2008 de deur op slot en tien minuten later stonden we buiten om naar huis te gaan. Paula was nog bij Wendy voor haar verjaardag (gefeliciteerd Wendy!). Bijna tegelijk kwamen we thuis aan. Paula ging nog een keertje met Lloyd wandelen zodat ik even rustig kon douchen en me omkleden. We gaan vanavond gezellig naar Francis, Sabine en the kids.
 
Tegen half zes waren we bij onze vriendjes. Francis was al druk bezig met het afsteken van wat vuurwerk. Lucas en Charlotte stonden voor het raam te kijken. Met het grootste kind op straat moesten we nog behoorlijk uitkijken om geen gillende keukenmeid achter ons aan te krijgen ;-).
 
Sabine was binnen druk met het maken van allemaal lekkere hapjes. 
 

Nadat de kinderen naar bed waren gebracht hebben we de oudejaars conference van Guido Weijers gekeken. Hij was weer erg leuk! Zo rond half twaalf was Charlotte al wakker. Natuurlijk kon ze niet goed slapen met al dat vuurwerk en de spanning van het nieuwe jaar.  Met spanning wachtten we de klok van twaalf uur af. Het aftellen begon en natuurlijk was er om 24:00 uur…..

Er werd natuurlijk het nodige vuurwerk afgestoken en gelukkig voor Lloyd was het merendeel siervuurwerk. Tegen half een kwamen de buren van Francis en Sabine ook nog even langs om de beste wensen over te brengen.  

Het was een super gezellige avond/nacht!!! 

Vandaag hebben we eerst maar eens uitgeslapen. We hadden ons voorgenomen om bij verschillende vrienden even gelukkig nieuw jaar te wensen maar naar het bezoek aan mijn ouders was het toch al weer kwart voor vier en vonden we het beide ook wel weer welletjes geweest. Nadat we Lloyd hadden uitgelaten zijn we lekker naar huis gegaan en een film bekeken. Morgen is het gewoon weer een werkdag! Ja, ook dat gaat het nieuwe jaar gewoon door. 

Iedereen: maak er iets moois van!!