Update 1 december 2009

Nou, eindelijk ben ik van mijn studies af! Vorige week heb ik het laatste examen “beleggen” gedaan en gehaald met een 10! Zo dan kunnen we ons nu weer concentreren op zaken die er toe doen Wink.
Het weer was herfstachtig deze week en daardoor was het ook behoorlijk druk op de Nederlandse wegen.
IMAG0059
Maandag moest ik pas in de middag beginnen en Paula was lekker een dagje vrij. De ochtend begon dus lekker rustig. Paula had met haar ouders afgesproken mee te gaan naar Duitsland. Gezellig een dagje winkelen. Tegen half twaalf kwamen ze Paula ophalen en tegen zessen brachten ze haar weer veilig thuis. Ze kwam thuis met een mooi shirt voor mij, gekregen van haar vader. Verder had Paula niets gekocht.
Woensdag had Paula een late dienst en moest ik tot 20:00 uur werken. Ik was met de bus en normaal gesproken rijdt deze tot 21:30 uur als ik ’s avonds moet werken. Mijn collega Giel zette mij af bij de bushalte en toen ik daar zo’n 10 minuten had staan wachten werd ik toch wat ongeduldig. Normaal rijdt de bus om de 10 minuten maar hij liet nu wel erg lang op zich wachten. Toch nog maar eens het tijdsschema checken. Ja hoor; elke tien minuten. Na nog eens 20 minuten wachten besloot ik maar eens te gaan bellen met het aangegeven informatie nummer. De dame die mij te woord stond meldde mij dat ze de door mij opgegeven bus niet in de dienstregeling kon vinden!! Ze deed voor mijn nog een poging om de busmaatschappij te bellen maar deze waren niet bereikbaar. Ze verontschuldigde zich ervoor dat ze mij niet kon helpen en wenste me succes met het vinden van de juiste bus! Ik besloot toen maar naar een andere bushalte te lopen. Deze halte is iets verderop en daar komen wat meer lijnbussen langs. Toen ik daar stond, bij een beter verlichte bushalte/dienstregeling, ontdekte ik dat er een toevoeging op het tijdsschema stond bij de bus die ik moest hebben. Die toevoeging duidde op de koopavond en die is op donderdag en niet op woensdag!! Dat is balen! Rijdt er nu uberhaupt nog een bus? Na wat uitzoekwerk kwam ik erachter dat ik nog een bus de juiste richting op kon nemen. Deze zou om ca. 21:15 uur  vertrekken. Ik was dan ook pas om 21:45 uur thuis!! Lang leve het openbaar vervoer!! Frown
Vrijdagmiddag waren we beide redelijk optijd thuis. Gezellig; nu kunnen we een keer samen boodschappen doen. Het was redelijk druk in de winkels maar dat zal te maken hebben met al die december vieringen.
Zaterdagmorgen konden we lekker uitslapen. De boodschappen waren al binnen dus we deden het rustig aan.  Tegen een uurtje of 11 reden we richting Velp naar mijn ouders. Mijn moeder heeft een kraampje op de kerstmarkt en we hadden beloofd even te komen kijken. Het is erg rustig en er wordt veel dezelfde spulletjes aangeboden. Wel jammer want iedereen zit hoopvol te wachten tot er eindelijk iemand iets komt kopen.
P1030181
Na een uurtje vertrekken we weer en rijden nog even langs de ANWB. Hier willen we even kijken voor antislip profielen voor onder onze schoenen. Dit als voorbereiding op onze vakantie in Noorwegen. Helaas zijn ze al weer uitverkocht maar gelukkig hebben we nog een paar weken.
Tegen 16:00 uur gaan we Lloyd uitlaten en rijden we door richting Doetinchem. We hebben afgesproken met Cor en Irma. Eerst nog even tanken en tegen 17:00 uur zijn we er.  Het is een gezellige avond. We spelen natuurlijk een spelletje Skip-Bo en Cor en ik winnen keer op keer. Dit tot ergenis van Paula en Irma Smile
Zondag hebben we helemaal niks gepland. We slapen lekker uit, eten een croissant en gaan lekker met Lloyd naar het bos. Lekker de laarzen aan en aan de wandel.
P1030188
Als we thuis komen brunchen we lekker en besluiten wat dingen te gaan plannen m.b.t. de vakantie in januari. Onverwachts komen dan Bas en Monique aan. Gezellig even een kopje koffie drinken en lekker bijkletsen. Tegen een uurtje of drie gaan ze weer weg en besluiten we wat aan het huishouden te gaan doen. Niet onze favoriete bezigheid maar ach, ook dat moet eens gebeuren.
Maandagmorgen wordt ik rond 4 uur 30 wakker om naar het toilet te gaan. Als ik terug naar bed wil voel ik me ineens niet zo lekker. Uit het niets krijg ik last van diarree en moet ik overgeven. De hele dag voel ik me echt slecht en ik besluit om tegen 16:00 uur mijn werk te bellen en me ziek te melden voor de volgende dag.  Ik heb 39,2 graden koorts en alles doet me pijn. Gelukkig hoest ik niet dus waarschijnlijk is het niet de Mexikaanse griep. Ik voel me evengoed gewoon slecht.
Ook toen ik vanochtend wakker werd voelde ik me nog slecht. Paula moest al vroeg naar haar werk want ze moest om 7 uur beginnen maar, lief als ze  is, had ze eerst een kan thee voor me gezet met een banaantje en wat water, de telefoon en nog wat van die praktische dingen, zodat ik niet mijn bed uit hoefde. Tegen 12:00 uur werd ik drijfnat wakker en besloot dat ik lang genoeg in bed had gelegen. De koorst was gelukkig iets gezakt naar 38.1 graden. Rond 13:00 uur kwamen mijn ouders langs. Mijn vader zou de hond uitlaten en mijn moeder was meegekomen. Lekker hoor; even een afleiding als je de hele dag op bed ligt maar ik was ook blij toen ze weer gingen. Ik voel me toch nog niet beter.