Update 1 augustus 2011

Augustus is al weer gestart! Het weer laat te wensen over en het lijkt alsof de zomer ons dit jaar vergeten is. Vandaag was daar een uitzondering op. Het is hier heerlijk weer en de thermometer wijst ruim 25 graden aan! Voor als nog lijkt dit maar tot woensdag te duren en dan zakt de temperatuur weer terug naar zo’n 15 graden!

Genoeg over het weer! We hebben er toch geen invloed op en moeten maar afwachten wat we krijgen.

Vorige week stond natuurlijk in het teken van de aanslagen in Noorwegen. Er worden steeds meer bizarre feiten bekend en iedereen blijft zich natuurlijk verbazen hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Wij mochten de afgelopen week gewoon werken. Dit ondanks dat we in onze ‘vakantiewoning’ zitten. We genieten volop en zouden maar zo eens kunen wennen aan alle ruimte die we hierr hebben. Wel gaan we elke dag even naar ons eigen huis de post halen en wat kleine klusjes doen.

Donderdag en vrijdag was Paula lekker vrij. Ze had een afspraak met de acupuncturiste maar verder wilde ze het lekker rustig aan doen. Vrijdag is ze met haar ouders naar Doetinchem en Zevenaar geweest.  Ze was opzoek naar nieuwe kleding en kwam dan ook gefrustreerd thuis nadat ze niets had kunnen vinden. ’s Avonds blijven de ouders van Paula gezellig eten maar omdat we de volgende dag gewoon moeten werken gaan ze bijtijds naar huis.

Zaterdagmorgen gaat de wekker om 5:30 uur. We moeten beide naar ons werk. Paula vertrekt rond half zeven maar ik kan het nog lekker even rustig aan doen. Ik hoef pas om 9 uur de deur uit.

’s Middags komen mijn ouders eten maar omdat mijn werk wat uitliep moest Paula ze bij de bushalte ophalen. Een uur later dan verwacht kwam ik thuis. Snel even omkleden en dan WEEKEND!

Paula heeft heerlijke pasta gemaakt die ook bij mijn ouders in de smaak valt. Om half tien, tien uur breng ik ze terug naar Velp en ik ben blij als ik rond half 11 mijn bed zie! Dit geldt ook voor Paula alleen zij gaat slapen met de wetenschap dat ze de volgende morgen gewoon weer om 5:30 uur op moet.

Gedeelde smart is halve smart dus ik sta samen met Paula op. Het kost ons beide moeite maar rond 6 uur zitten we dan samen aan ons ontbijtje. Paula gaat rond half zeven de deur uit en ik besluit nog even op de bank te gaan liggen.

Buiten een paar klusjes bij ons thuis doe ik zondag niet heel veel. Paula komt rond 15:30 uur thuis waarna we eerst even een rondje wandelen. Heerlijk even bijkletsen en bewegen.

Vandaag wordt dan zo’n beetje de eerste mooie dag in weken! We besluiten dan ook lekker in de tuin te gaan eten maar eerst moet er nog wat werk verzet worden. Ik moet nog maaien. Dit neemt zo’n uur in beslag. Ondertussen haalt Paula het onkruid uit de tuin. Heerlijk lekker buiten bezig zijn!

Het eten smaakt heerlijk op het terras. We hopen dat er nog een paar mooie dagen zullen volgen!