20 september tot 28 september

Update 28 september 2008:

Het was weer een hectische week op het werk! Veel collega’s zijn ziek of voelen zich niet helemaal 100% waardoor alles toch wat moeizamer verloopt dan anders.  Deze week moest ik op verschillende kantoren werken en het begon zelfs maandag zo dat ik, terwijl ik midden in een gesprek met mijn klant zat, te horen kreeg dat ik de rest van de dag naar een ander kantoor moest.

Het was gelukkig een rustig kantoor zodat ik me bezig kon houden met het afblokken van de agenda van mijn zieke collega.  

Door al de drukte heb ik een beetje het gevoel dat ik deze week achter de feiten aan loop. Paula wilde dinsdag lekker met Lennox gaan rijden ware het niet dat het haar niet lukte om Lennox te pakken te krijgen. Lennox stond in de wei met Sjef en beide maakten ze er een spelletje van  en lieten zich niet vangen. Miranda probeerde Lennox ook nog bij het halster vast te pakken maar zij werd half door de wei gesleurd en moest op een gegeven moment los laten. Hierbij bezeerde ze behoorlijk haar knie. Het hele idee om samen een buitenrit te gaan maken liep dus op niets uit. Als alternatief is Paula maar met Lloyd gaan wandelen terwijl Miranda op haar paard volgde.

Woensdagavond moest ik ook werken. Gelukkig zat ik weer eens op een kantoor waar vandaan ik redelijk optijd op ons hoofdkantoor kon komen. Zo kon ik toch nog even mee eten. Met vier collega’s zijn we naar de chinees gegaan en om 18:00 uur moesten we weer terug zijn want de klanten zaten natuurlijk al te wachten. Paula is gezellig bij Francis en Sabine wezen eten.

Donderdag is Paula nog naar Wilma geweest. Het was reuze gezellig en ze hebben lekker in het zonnetje genoten van waarschijnlijk een van de laatste mooie dagen. Ik was donderdag blij dat ik weer thuis was: ik had namelijk behoorlijke hoofdpijn. De halve avond heb ik daarom op de bank gelegen en zelfs de volgende morgen was de hoofdpijn niet verdwenen.

Ik ging vrijdagmorgen met tegenzin naar mijn werk. Ik kwam maar niet van de hoofdpijn af maar ik wist dat ik vandaag de enige adviseur zou zijn op het hoofdkantoor dus toch maar met een paar aspirines achter de kiezen op weg naar Nijmegen. Het was een behoorlijk drukke dag!  Na het werk was er nog een borrel in verband met een groepje collega’s die afscheid namen. Ik besloot er niet naar toe te gaan omdat ik het helemaal gehad had. Wel jammer want ik had me voorgenomen te gaan.

Zaterdag waren we al redelijk bijtijds wakker. We wilden naar de markt. Tegen 10:15 gingen we richting Arnhem. Het was prachtig weer en gezellig druk op de markt. Voor nog geen € 20,00 hadden we de tas behoorlijk vol met allerlei groenten en vooral heel veel fruit. Nog even langs de visboer voor een paar mooie forellen en de marktboodschappen zaten er weer op.

We moesten ook nog de weekboodschappen halen dus vanaf de markt zijn we naar de Jumbo gereden. Het was al behoorlijk druk maar gelukkig hoefden we niet heel veel te halen dus waren we zo klaar.  Na de boodschappen hebben we thuis rustig de boel opgeruimd. Paula heeft wat lekkere smoothies van het verse fruit gemaakt en ik heb de forellen gesealed en ingevroren.  Gelukkig hebben we niets meer gepland en genieten we van de dag. Dit zal in de toekomst wel anders worden want vanaf volgende maand zal ik om de zaterdag moeten werken; dan is het voor een groot gedeelte gedaan met het “weekend gevoel”.

Vanochtend waren we ook al redelijk vroeg wakker. Om 8 uur gingen we ons bed uit. Paula wil graag even langs de rommelmarkt in de veilinghallen van Huissen dus na het ontbijt kleden we ons aan en laten eerst Lloyd even uit.

Tegen 11 uur zijn we op de rommelmarkt. Het is heel druk. De parkeerplaatsen zijn bijna allemaal vergeven maar gelukkig raken we de auto nog kwijt. Bij de ingang komt een man naar buiten lopen met zijn net gekochte lamp met glazen lampenkap. Op de een of andere manier valt de lamp uit zijn handen en licht de kap in duizenden stukjes over de grond. We hopen dat hij er niet al te veel voor heeft betaald!

Op de rommelmarkt is niet veel bijzonders te vinden. We zijn dan ook vrij snel weer uitgekeken en besluiten, nadat Paula toch nog 5 kookboekjes weet te scoren,  naar huis te gaan.

Vandaag doen we het verder rustig aan. Tegen 17:00 uur komen de ouders van Paula gezellig eten. Ze zijn net vannacht terug gekomen van hun vakantie in Turkije. En dan zit het weekend er helaas al weer op!

Update 20 september 2008:

Afgelopen vrijdag was ik lekker vrij. In de ochtend hebben we eerst even de noodzakelijke boodschappen gedaan. Paula moest ’s middags naar Lunteren dus ik had het rijk voor mij alleen. De hele dag had ik hoofdpijn dus echt iets nuttigs heb ik die dag niet gedaan. ’s Middags lukte het nog net om de auto even door de wasstraat te halen maar verder sneuvelde de dag al slapende op de bank voor de tv.

Zaterdagochtend stond de wekker op 7 uur 30. Ik moest namelijk werken.
Op mijn werk was de agenda behoorlijk vol waardoor de dag voorbij vloog. Eigenlijk waren het allemaal hele leuke gesprekken want helaas maak je dat niet elke dag mee. Ik was tegen half 5 thuis en moest, na een kopje thee, behoorlijk opschieten want Michel en Sonja zouden komen eten.

Paula had lekker nasi gemaakt en het was een gezellige avond waar we veel over de vakantie, Noorwegen en het werk hebben gesproken.

Vanmorgen mochten we lekker uitslapen. Helaas was Paula de nacht niet heel goed doorgekomen. Zij werd om een uur of zes behoorlijk misselijk wakker. Hier was geen aanwijsbare rede voor maar zorgde wel voor een belabberde nachtrust. Tegen een uurtje of 8 waren we beide wakker en gingen het bed uit.

Eerst lekker een ontbijtje met ovenbroodjes en eitjes  gegeten en vervolgens zijn we met Lloyd gaan wandelen.

Tegen 12:45 uur reden we richting Dordrecht. We hadden namelijk afgesproken met Miranda en Ella. We hebben ze al maanden niet gezien dus het is leuk om die kant op te gaan. Even voor onze aankomst krijgen we een smsje van MIranda dat Spike, haar hond, op verjaardagsvisite is. Dit is een grote opluchting voor Lloyd. Lloyd en Spike mogen elkaar niet echt en iedere keer als ze elkaar ontmoeten moeten ze moeite doen om niet bij elkaar in de haren te vliegen.

Om 14:05 uur komen we aan. We weten nog niet precies waar ze wonen want we zijn nog nooit op het adres van Ella geweest. Het kost enige moeite om de auto “kwijt” te raken maar gelukkig is vlak bij een parkeergarage.  

Miranda en Ella wonen in een heel leuk appartement, lekker centraal gelegen aan de rand van het centrum van Dordrecht. De woning geeft een hele ruimtelijke indruk.

Het is reuze gezellig en we maken ook nog een rondje langs de Dordtse haven en kerk. Na het eten, dat overigens erg lekker was, kwam Spike terug van het verjaardagsfeestje. Meteen was er een spanning tussen hem en Lloyd. Spike zal wel gedacht hebben: “daar heb je hem weer! Neemt hier gewoon even mijn plaats in: nou mooi niet!!”

Tegen een uurtje of half negen gaan we weer richting huis. Het was reuze gezellig!