4 juli 2013

Zie hier onze vakantiefoto’s.

Vanmorgen stond, voor de tweede keer deze vakantie, de wekker. Dat is meestal het signaal dat we of verder moeten of, in dit geval, helaas het signaal dat we richting huis gaan.

De camping begint, ondanks dit vroege tijdstip, toch al te ontwaken. Veel gasten zijn op doorreis en komen laat aan maar vertrekken dan ook weer vroeg. Ik ga meteen richting de douches en Paula gaat met Lars aan de wandel. Ik heb nu verschillende douches gehad. Van klein naar groot, voor 5 kroon, voor 10 kroon, 3 minuten tot onbeperkt, van “pisstraal” tot bundels water. Deze is groot, voor 50 cent 5 minuten en levensgevaarlijk! De temperatuur gaat van warm naar koud naar gloeiendheet! Maar goed, we hebben weer gedoucht.

Nog even voor de caravan op een stoeltje, voor de laatste keer ontbijten. Het zit er helaas op. Na het ontbijt worden de pootjes ingedraaid, de elektra afgesloten en de caravan aangehaakt. We hoeven vandaag niet zo heelveel kilometers te maken. We hopen de rit in zo’n 5 uurtjes te doen.

Onderweg loopt alles prima. Geen file bij Hamburg! Dat is echt fantastisch. De hele weg kunnen we voluit doorrijden. Altijd weer even wennen als je dan Nederland binnenrijdt en beseft dat het nu toch echt weer voorbij is.

Thuis aangekomen zetten we de caravan voor de deur. Dit is lekker makkelijk als alle spullen naar binnnen gedragen moeten worden. Eerst even een bakkie koffie en dan aan de slag. De nasleep van de vakantie šŸ™

Paula gaat Lars even uitlaten en ik begin de caravan leeg te halen. Kratten vol met spullen moeten naar binnen worden gebracht. Wat je allemaal niet meesleept en… mee terugsleept op zo’n vakantie. Even aanpoten en de spullen staan binnen. Inmiddels is Paula ook weer terug en samen ruimen we de boel aan kant. Op de vakantie hebben we al een keer gewassen dus heel veel was hebben we niet.

De vakantie sluiten we af met heerlijke Hollandse pot.

Hollandsekost

Hier nog een statistieken:
Vertrekdatum: 15 juni 2013

Einddatum: 4 juli 2013
Aantal campings: 10

autostatistiekenvakantie

 Lees hier volgende week weer wat ons zoal heeft bezig gehouden die week.
Bedankt voor het volgen, groet Paula en John