30 juni 2013

Brrrr wat is het koud deze morgen! Om half acht wordt ik wakker van mijn koude voeten. Snel het kacheltje even aan om het toch een beetje behaaglijk te maken en vooral nog een keertje omdraaien om nog wat slaap te pakken.

Nou, een half uurtje hebben we nog gelegen tot we het bed zijn uitgegaan. Het gaat allemaal vlot deze morgen. Het aankleden en opruimen is zo gebeurd en voor we het weten zijn we vertrokken van Tvinde camping. Op naar Vang i Valdres.

De reis verloopt prima. We stoppen nog even in Gudvangen om te tanken en 14 kilometer later om het sd kaartje van de dashcam uit de laptop te halen. Snel even in de dashcam en we kunnen weer verder. Het is goed weer en dat maakt de reis een hele mooie!

Rond 13:00 uur zijn we in Vang. We willen een nachtje op Boflaten camping overnachten. Deze wordt sinds 2008 door een Nederlandse familie gerund en is mooi aan het Vangmeer gelegen. Kijk eens op www.boflaten.com

We zijn zo ingecheckt en hebben de caravan al snel op een mooi plaatsje bij het meer staan. Het is lekker rustig op de camping. Even Lars uit laten en hop de auto weer in. Even de buurt een beetje verkennen. Nadat we een mooi bergweggetje hebben genomen besluiten we toch maar weer terug te gaan. We hebben nog niet gelucht en het wordt wel heel laat als we dit nog willen doen.

Op de camping zetten we het oventje even aan om de worstenbroodjes in op te warmen. Inmiddels zijn er Nederlandse gasten bij gekomen en onder het genot van de worstenbroodjes en iets te drinken, kijken we hoe ze hun spulletjes opzetten en uitpakken.

Na de lunch spelen we wat met Lars in het meer en laten hem nog een rondje uit.

De rest van de middag doen we het rustig aan en bellen het thuisfront even. De overgebleven kip tandoori wordt opgewarmd en gegeten met naan uit de oven. Morgen gaan we waarschijnlijk weer een stukje verder zodat de terugreis niet zo’n lang hoeft te worden.