29 juni 2013

Zie hier onze vakantiefoto’s. 

Onze laatste dag op Tvindecamping begint met regen. Het komt met bakken uit de lucht en het lijkt niet meer droog te worden. We draaien ons dan ook nog een keer om en rond 9 uur kwamen we het bed pas uit.  Het is nu droog en Paula gaat meteen Lars maar even uitlaten. 
 
Als Paula terugkomt heb ik eitjes gekookt en de tafel gedekt. We eten binnen wat het is aan de frisse kant. Lars vindt het eigenlijk niks en zou het liefst buiten blijven.  Na het ontbijt en wat lezen vindt Paula het genoeg en moet er iets gebeuren. 
 
We douchen lekker even en nadat Lars nog een plas heeft gedaan rijden we richting Voss. Paula wil daar nog even bij een bijouterie zaakje kijken.  Lars blijft braaf in de auto en wij gaan het winkelcentrum in. In het winkeltje vindt Paula al snel een leuk horloge, afrekenen en we gaan weer verder. We rijden de richting van Dale op en besluiten een binnendoor weg te nemen. Het blijkt een goeie keus! 
 
De weg is behoorlijk smal en steil maar voert langs afgelegen dorpjes, prachtige watervallen en door hele mooie natuur. Echt genieten! Na een paar uurtjes rijden komen we weer op de hoofdweg en rijden terug richting Voss. 
 
De dagelijkse boodschapjes doen en naar Arne Tvinde om de resterende overnachtingen af te rekenen. 
 
Morgen vertrekken we hier en zullen in Vang een camping zoeken zondagpastoor we daar t/m maandag kunnen blijven. Dinsdag start dan de terugweg naar Nederland. We gaan het rustig aan doen maar na verwachting zijn we vrijdag weer thuis. Maar zover is het nog niet! šŸ˜‰