29 juli 2013

Het is al weer ruim 2 weken geleden dat ik hier iets heb geschreven. Het is dan ook ontzettend warm geweest waardoor ik niet echt zin had om het blog actief te vullen.

Gelukkig is het even een paar dagen minder warm.

Vorige week zaterdag hebben we gezellig Jan en Bianca op visite gehad. We hadden ze natuurlijk al bijna 2 jaar niet gezien en enkel via de telefoon en per mail “gesproken”. Wel raar hoor als je iemand in Noorwegen leert kennen en ze eigenlijk alleen daar hebt ontmoet en opeens staan ze voor je deur, hier in Nederland.

Het was reuze gezellig! We hebben lekker gekletst en ondanks dat er een behoorlijke tijd tussen onze ontmoetingen zat, pakten we de draad zo weer op.

Zondag kregen we Martin en Wilma op visite. Lekker bijgekletst en natuurlijk weer een nieuw recept uitgeprobeerd. Het recept viel in de smaak. Wilma bracht ons ook op het idee om onze volgende vakantie, van 1 week, naar Oostenrijk te gaan. Het leek ons meteen een goed idee en de volgende dag heeft Wilma contact met de verhuurder gelegd en is onze vakantie gepland! Heerlijk vooruitzicht.

Afgelopen weekend hebben we niet heel veel gedaan. Vrijdag zijn we gezellig op visite bij Cor en Irma geweest. Heerlijk gegeten en gezellig een avondje in de tuin gezeten. Helaas moesten we de volgende dag gewoon werken en konden niet heel laat naar huis.

Zaterdag hebben we eerst gewerkt en daarna hebben we het lekker rustig aan gedaan. Heerlijk een avondje op de bank. Zondag zijn we naar mijn zus in Utrecht geweest en zo zat het korte weekend er al weer op. Hoewel het heel gezellig is allemaal moeten we af en toe ook een beetje gas terugnemen en er voor zorgen dat we ook de noodzakelijke dingen, zoals het opknappen van het huis, eens prioriteit geven. Hoe komen we anders oooit van het huis af šŸ˜‰