26 juni 2013

Zie hier onze vakantiefoto’s.

Ja, wat valt er over vandaag te schrijven….. Nou, niet heel erg veel. We hebben een dagje lekker rond de caravan doorgebracht.

Vanmorgen was de camping al snel weer leeg en slechts een enkeling bleef achter om noch een nachtje op Tvinde camping te staan.

Omdat we waarschijnlijk hier nog een paar dagen doorbrengen, voordat we weer richting Oslo afzakken, hebben we vandaag gebruikt om de was te doen. Alles weer fris in de kastjes en weer keus genoeg in wat we aan willen trekken.

Laat in de middag rijden we richting Voss. We besluiten even door het stadje te lopen voordat we de boodschappen van vanavond gaan halen. Het is opvallend druk maar later blijkt dat er een soort van festival aan het meer wordt gehouden. We stoppen voor 1 uur aan kronen in de parkeerautomaat maar met 20 minuten zijn we al weer terug. We gaan nog even aan het meer zitten om alle festivalgangers gade te slaan.

In de supermarkt zijn we zo klaar. We hebben nog veel spulletjes in de caravan dus we hoeven alleen zalm, roomkaas, cola en salami te halen. Vanavond eten we Scandinavische pasta met roomkaas en Noorse zalm.

Scandinavische Pasta

Na het eten gaat Paula nog even met Lars aan de wandel en schrijf ik het weblog. Kopje thee erbij en al weer zit er een vakantiedag op. Jongens wat gaat het snel!