21 juni 2013

Vandaag begint de zomer! En hier in Scandinaviƫ wordt het midzomernachts feest gevierd. Maar daar is vanmorgen nog niks van te merken. De camping is nog rustig en ik word wakker omdat Paula aanstalten maakt om het bed uit te gaan. Ze heeft een slechte nacht achter de rug omdat ze veel last van haar heup heeft gehad. Ook Lars heeft een duit in het zakje gedaan want hij heeft om het uur aan haar bed gestaan en was de hele nacht verder onrustig. Ik heb prima geslapen.

 
Ook deze ochtend kunnen we lekker buiten eten. De temperatuur is aangenaam en nog belangrijker; het is droog! Na het ontbijt gaat Paula nog even met Lars aan de wandel en zo langzamerhand komen we in ons ritme. Een ritme van lekker relaxed ontbijten, koffiedrinken, lezen en het vooral rustig aan doen. 
 
Als we beide zijn aangekleed rijden we richting Oppdal. We willen met Lars gaan wandelen. Hiervoor hebben we een weg uitgekozen die eindigt bij een meer. Het is een tolweg maar dat zijn vaak de mooiste weggetjes. Als we bij het water zijn aangekomen gaat Lars helemaal “los”! Zelfs overvliegende meeuwen zijn niet veilig en worden tot ver in het water achtervolgt. Na een tijdje wordt de energie iets minder en wordt het rondvliegend gespuis getolereerd. 
 
Na onze wandeling rijden we weer terug richting Oppdal. Nog even wat boodschapjes halen en terug naar de camping. De rest van de dag doen we het lekker rustig aan. Even de route voor morgen bekijken en alvast een leuke camping zoeken en verder…….. Zzzzzz. Paula haalt haar slaapgebrek van gisteren in.