1 en 2 juli 2013

 

Maandag 1 juni rijden we van Vang naar Nesbyen. De rit duurt slechts een uurtje of drie. Dus als de caravan staat hebben we nog tijd zat om het lekker rustig aan te doen. Het weer is wat minder maar gelukkig wel droog. We drinken de thee dus buiten en gaan daarna met Lars wandelen.
 
Ook moeten we nog wat boodschappen doen en dat doen we dan in Nesbyen. 
 
Vandaag 2 juni verschuiven we onze spullen een stuk zuidelijker. We moeten toch echt aanstalten maken om een beetje de juiste richting op te rijden, willen we niet alsnog hele dagen in de auto moeten zitten.
 
 Het plan is om naar Varber in Zweden te rijden. Dit is een rit van ca. 530 km. De reis gaat voorspoedig en op een kleine file in Göteborg verloopt hij zonder oponthoud waardoor we om 17:15 uur op de camping zijn.
 
Het is een behoorlijke camping met zo’n 500 plaatsen maar desondanks een hele vriendelijke jonge dame die in alle rust uitleg geeft en ons een prettig verblijf wenst. We hebben snel een rustig plekje gevonden en nadat we het boeltje hebben neergezet gaan we met Lars richting de zee, even de pootjes strekken.
 
We eten gemakkelijk even een hamburger en een kopje soep. Morgen rijden we waarschijnlijk tot Lubeck, Duitsland maar dat zien we morgen dan wel weer.