Update 21 juni 2011

Update 21 juni 2011

Na een gezellige avond bij Jan en Bianca gingen we gisteren rond kwart voor 12 naar bed. Nog even Monique welterusten zeggen en dan slapen.

Vanmorgen werden we vroeg wakker, toch besloten we weer naar bed te gaan. Dit ondanks dat we ons gisteren hadden voorgenomen dit niet te gaan doen. Resultaat: half negen kwamen we ons bed uit.  We besloten meteen te gaan douchen en op onze weg richting de douches zagen we nog geen beweging in of rond het huisje van Monique.

Na het douchen zagen we dat ook Monique wakker was geworden. Na een sigaretje ging ze koffie zetten, zich douchen en zorgen Paula en ik voor het ontbijt.

Vandaag wilden we richting Lillehamar. De route die we uitgezocht hadden zou over de Birkenbeineveigen gaan. Vorige week was deze nog afgesloten maar het bord dat dat aangaf was niet meer aanwezig dus we waagden de gok.

Bij de tolboom van de betreffende weg stond een bord “strengt”. We wisten wel dat dit in zou houden dat we waarschijnlijk niet door konden maar eigenwijs als we zijn reden we toch door. Ja hoor! Na een paar kilometer kwamen we niet verder. De weg was waarschijnlijk verschoven en daar werd nu aan gewerkt.

We draaiden ons om en gingen weer terug. Nog even kijken of de route richting het westen wel open is en toen richting Koppang.

Koppang stelt niet heel veel voor dus we reden snel weer verder. Helemaal binnendoor richting Rena. Nog even langs een plek waar we vorig jaar een soort van gedenksteen voor Lloyd hebben gemaakt.

Bij aankomst kwamen we erachter dat de steen, waaronder de foto van Lloyd ligt, helemaal niet meer te verplaatsen is. Als ik me omdraai en zo’n 4 meter verder loop zie ik opeens iets in het mos liggen. Het is een dichtgeplakt omhulsel met daarin de foto van Lloyd!! De foto is aardig vervaagd en ook de tekst is nog maar moeilijk te lezen.

22_juni_Rena

We begraven de foto op een andere plek en rijden weer verder.  Na een half uurtje geeft Monique aan dat ze richting een toilet wil en we besluiten dus terug naar de camping te gaan.

Onderweg kopen we nog even wat te eten voor de BBQ en tijgerbalsum voor mijn rug.

Bij thuiskomst drinken we een lekker kopje koffie en thee waarna Monique even een dutje gaat doen. Paula geniet lekker van een boek en het zonnetje en ik werk mijn weblog bij. Het lijkt wel vakantie!!