Update 17 september

Update 17 september

Zaterdag al weer! Het gaat nu gevoelsmatig steeds harder. De vakantie schiet aan ons voorbij. Gelukkig genieten we er wel lekker van en doen precies waar we zin in hebben.

P1060619

Zo werden we vanochtend pas rond half tien wakker. Heerlijk uitgeslapen dus. De dacht die er aan vooraf ging was minder prettig. Paula moest namelijk een aantal keren het bed uit en ik sliep slecht omdat ik een vervelend zenuwpijntje heb. Ergens tussen mijn schouderbladen lijkt het alsof er iets klem zit. Dit geeft een vervelende pijn tot in mijn topjes van mijn pink en ringvinger!

Na ons ontbijt en natuurlijk onze douchepartij, staan we nog even met Bianca te kletsen. Jan is vandaag jarig en natuurlijk feliciteren we haar. Jan zelf is aan het werk (!) op zijn verjaardag maar voor de avond zijn we uitgenodigd voor een borreltje.

Omdat het zulk prachtig mooi weer is besluiten we niet veel te gaan doen vandaag. Even naar Rena voor een paar kleine boodschapjes en nog even naar een winkeltje in de buurt van Elverum.

P1060630

Rond half drie zijn we weer op de camping en is er nog tijd zat om lekker met iets te drinken en een broodje te genieten in de zon.

Tegen 20:00 uur lopen we richting het huis van Jan en Bianca. Jan wil net wat hout gaan halen voor de kachel en wacht ons op bij het huis. We feliciteren hem met zijn verjaardag en hij stuurt ons verder naar binnen.

Na een half uurtje komen ook Wilma en Edwin, vrienden van Jan en Bianca die zo’n 40 minuten verderop wonen, binnenvallen. Het is een hele gezellige avond en tegen 1 uur ’s nachts gaan we richting de hut.  Mede door de gastvrijheid van Jan en Bianca was het weer een heerlijke vakantiedag!

P1060625_-_kopie