Update 15 september

Update 15 september

Het is al weer donderdag en we doen het meteen al rustig aan. We ontbijten met een lekker plaatje roggenbrood, een paar crackertjes een banaantje en een appel.

Na het ontbijt wassen we een paar spulletjes. Het zou zonnig zijn vandaag dus een mooi moment om de was te laten drogen. De was is binnen no-time gedaan zodat we ons snel kunnen douchen en klaar zijn om iets te gaan doen. Maar wat…. We hebben geen plannen dus we gaan eens rustig richting Rena om daar het weblog te uploaden.

Paula heeft nog een leuk gesprekje met de dame die de thee afrekent en zorgt voor de code voor het internet. We hebben twee keer een code gekregen dus Paula kan ook via de Ipad op internet. Ik heb een verzoek gekregen om een verhaal te plaatsen dus ik ben wel een paar minuutjes bezig.  Even wat mailtjes, de socialmedia checken en klaar zijn we weer.

We rijden vanuit Rena richting Deset en komen langs het meertje waar we vaak met Lloyd gingen wandelen en waar hij het helemaal te gek vond om te zwemmen. Daar hebben we ook nu even een rondje gedaan en wat foto’s gemaakt.

P1060581

 

Als we verder rijden komen we langs een gehucht Ulva. Hier staat een leuk huis te koop voor nog geen 1 miljoen Nok! Dat is € 130.000,00. Er ligt niet heel veel grond omheen maar altijd nog 2000 vierkante meter. Leuk hoor.

We rijden verder en besluiten zo langzamerhand weer richting de camping te rijden. Daar leggen we nog een kaartje.

P1060602

’s Avonds hebben we een afspraak bij Toon en Monique. Toon sms-te de avond ervoor wanneer we een bakkie wilde komen doen.

Toon en Monique wonen zo’n half uurtje rijden vanaf de camping. Via de hangbrug is het slechts 15 minuten maar onze auto is een paar honderd kilo te zwaar dus we rijden maar even om. Vorig jaar winter hebben we bij Toon en Monique een huisje gehuurd. Regelmatig hebben we contact via Facebook en als we in de buurt zijn doen we even een bakkie. Zo ook vorig jaar.

Van vorig jaar wisten we nog dat Toon erg gek is op cassis en Monique op Cote D’or chocolade. Dit hadden we dan ook i.p.v. bloemen voor ze meegenomen.

Het was een gezellige avond en rond 23:10 uur gingen we richting huis. Natuurlijk moeten zij de volgende dag weer gewoon werken en hebben wij vakantie.  Dus we waren eigenlijk iets te lang blijven zitten ;-)Zondag worden we weer uitgenodigd voor een kop koffie: gezellig!

De weg richting de camping is behoorlijk donker ondanks dat het volle maan is en de er bijna geen wolken zijn. Het beloofd een koude nacht te worden en de thermometer van de auto wijst nu al 2 graden aan!

Op de camping is natuurlijk alles donker. We doen dan ook zo zachtjes mogelijk. In de hut drinken we nog iets en leggen nog een kaartje Skip-bo. Tegen 00:30 uur gaan we dan ook naar bed. Vakantie of niet; de dag is echt alweer om!

P1060594