Noorwegen update 22 juni 2011

Update 22 juni 2011

Het is al weer woensdag en dit is onze laatste dag op Kvile camping. We worden weer rond een uurtje of half negen wakker en het is prachtig weer! Een strak blauwe lucht en het zonnetje lacht ons toe!

Mijn zus ligt nog lekker te slapen dus we zetten vast water op om een kopje koffie te maken. Vandaag duurt het wat langer dan anders maar Monique slaapt vast behoorlijk diep want om 10 uur is ze nog niet wakker en we besluiten alvast te gaan douchen en het ontbijt klaar te gaan maken.

Na het douchen is Monique ook wakker en we ontbijten met z´n drietjes lekker in het zonnetje. Vandaag willen we een beetje in de omgeving blijven maar Monique wil graag op de camping blijven. Zonder Monique gaan we dan ook op pad richting Rena om ons weblog bij te werken. Het is lekker druk in het KulturHus maar onder het genot van een kopje thee kunnen we rustig internetten, de mail checken en het weblog uploaden.

Als we klaar zijn gaan we nog even langs de bank. Morgen vertrekken we en moeten we natuurlijk wel voldoende geld hebben om af te rekenen. Na het pinnen gaan we langs de camping om de laptop weg te brengen en te vragen of Monique nog mee wil naar Elverum.

Eerst even een kopje koffie drinken en dan willen we weg. Monique wil nog steeds lekker op de camping blijven dus we vertrekken met z´n tweetjes richting de hangbrug over de Glomma om aan de oostelijke kant richting Elverum ter rijden.

Hangbrug nabij Rena

 

Elverum is rustig. Er lopen niet heel veel mensen op straat en, na het maken van een winkelrondje, besluiten we naar het overdekte winkelcentrum te gaan. Daar drinken we gezellig een kopje koffie met iets lekkers erbij. Dan moeten de nuttige dingen nog gekocht worden dus we lopen naar de Meny, een Noorse supermarkt. Snel hebben we de spulletjes die we nodig hebben en lopen terug naar de auto.

Op de camping zit Monique lekker te lezen en we drinken samen wat. Ook spreken we Bianca nog even en gaan dan het avondeten voorbereiden. Pannenkoeken!

Morgen vertrekken we naar het westen. We hebben een huisje in Andelsnes, Rauma. De weersverwachtingen zijn slecht maar tot nu toe hebben we het prachtig gehad.

Eens kijken wat we nu weer gaan beleven!