Noorwegen 2009: update 16 juli

Donderdag, 16 juli 2009

Klik hier voor de laatste foto’s!

Ondanks het grote aantal gasten was het gisterenavond redelijk rustig op de camping. Vannacht heb ik heel slecht geslapen; de muggen hadden me weer behoorlijk te pakken gehad! Enkels zijn een geliefd doelwit! Om 2 uur, om 3 uur en om half 6 werd ik wakker van de jeuk. Zelfs het “Prikweg” wilde niet echt helpen.

Rond 8 uur werden we beide wakker. Paula ging even wat lezen en ik moest naar het toilet. Het is nog lekker rustig op de camping en her en der zie je een slaperige kop door de opening van de tent.

We drinken eerst lekker een kopje thee waarna Paula Lloyd uitlaat en ik het ontbijt voorbereid. Na het ontbijt gaan we het weblog in Rena uploaden. Dit waarschijnlijk, deze vakantie, voor de laatste keer. Morgenvroeg/vannacht vertrekken we helaas weer. We rijden vrijdag naar Denemarken en zaterdag zijn we waarschijnlijk thuis.

Vandaag doen we het dus rustig aan. Wat laatste boodschapjes voor onderweg halen, tanken en de caravan verder voorbereiden op morgen. Wat broodjes voor onderweg in orde maken en dan doen we de rest van de dag rustig aan.`

Vanavond willen we op tijd naar bed zodat we morgen fris zijn voor de reis.

Ha det!