Noorwegen 2009: update 13 juli

Maandag, 13 juli 2009

 

Sabine en Francis: van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!!

Gisteren werd het toch nog “druk” op de camping. Alle huisjes (hytte) waren bezet! Vlak achter ons waren twee Duitse gezinnen met kinderen. Die kinderen waren nog luidruchtiger dan hun ouders! Tegenover het sanitair gebouw waren drie huisjes verhuurd aan een ruig uitziende groep Duitse motorrijders die, opvallend genoeg, minder luidruchtig waren dan onze achterbuur kinderen. Naast ons heeft een Deens echtpaar met hun caravan kwartier gemaakt. Van die twee hebben we nog het minste last.

Vanmorgen was ik al vroeg wakker. Ik moest naar het toilet en toen ik terugkwam dacht ik dat het verstandig zou zijn de douche alvast te gebruiken. Voor je het weet moet iedereen tegelijker tijd! Zo kwam het dat ik al voor half negen helemaal klaar was.  Ook Paula ging vroeg aan de slag zodat we op tijd richting Rena konden gaan om het weblog te uploaden.

In Rena kwamen we erachter dat vandaag de bibliotheek was gesloten. Het weblog uploaden kwam er dus niet van. Ik heb nog even, buiten op de parkeerplaats, geprobeerd verbindingen te krijgen met een draadloos netwerk maar aangezien dit Paula behoorlijk wat stress opleverde ben ik daar maar mee gestopt. Onverrichte zaken reden we weer terug naar de camping. Even de laptop opbergen en hup naar Elverum. Hier hebben we niet iets speciaals te doen maar we willen gewoon even wat winkeltjes bekijken. Gelijk maar even wat broodjes voor de lunch gescoord.

Terug op de camping scheen het zonnetje dus we konden lekker buiten eten. Na de lunch hebben we ook nog even Bianca, de eigenaresse van de camping, gesproken. Ze wist ons vorige week al te vertellen over een huis dat in de verkoop zou komen. Dus wij natuurlijk even geïnformeerd welk huis dat dan was. Verder hebben we nog gesproken over dingen die je in Nederland zou vergeten.

Omdat we natuurlijk nieuwsgierig zijn zijn we gelijk even langs dat huis gereden. Het is een huis dat lijkt op een soort blokhut met een grasdak. Achter het huis ligt ook nog een stuk grond. Ziet er prachtig uit. De prijs: geen idee!

Vanavond eten we lekker een prutje van gisteren. Lekker makkelijk.

We zijn beide wat moe en vanavond gaan we, na een portje Skipbo, lekker bijtijds naar bed!