Noorwegen 2009: update 2 juli B

Donderdag 2 juli 2009

Voor foto’s: klik hier of kijk via de link foto’s in het menu.

Vandaag staat er een wekker. Voss is zo’n 450 km rijden dus we hebben wel tijd nodig. Nog voor de wekker gaat ben ik al wakker. Het is tien voor half 8.

We gaan meteen aan de slag en zo rond 9 uur kunnen we vertrekken. Voor vertrek moeten we nog even afrekenen maar helaas is Bianca niet aanwezig. We laten een briefje achter met de mededeling dat we volgende week wel komen betalen. Geld achterlaten vonden we geen optie. Nergens een brievenbus te bekennen. Nou maar hopen dat ze ons briefje vinden.

De reis verloopt voorspoedig. Het is prachtig weer en de omgeving waar we doorheen rijden is prachtig! We maakt de auto soms een raar geluid. Ik kan niet helemaal ontdekken wat het is maar waarschijnlijk iets met de turbo: als dat maar goed blijft gaan!

Om kwart voor vier zijn we op Tvinde camping. Het is er niet echt druk alleen moeten we even wennen aan het “lawaai” van de waterval. Hij is ook dit jaar weer prachtig. Als alles dan uiteindelijk staat is het eerst tijd om iets te drinken. De thermometer wijst de 29 graden aan en we zijn er dan ook echt aan toe. Ook Lloyd krijgt een verse bak water en geniet er duidelijk van.

We besluiten om nog even naar een supermarkt te gaan want we vertrouwen het overgebleven prutje van gisteren niet meer. Het is zo warm dat  het prutje van discutabele kwaliteit lijkt.

In plaats van het prutje wordt het vanavond hamburgers met brood. Heerlijk. Lekker sla erbij en klaar zijn we weer. Voor de rest van de avond doen we het lekker rustig aan. Even de foto’s bijwerken. Het weblog plaatsen en natuurlijk een spelletje Skipbo.