Noorwegen 2010: update 15 januari

Klik hier voor onze vakantiefoto’s

Vandaag gaan we Oslo verlaten. We zijn dan ook alweer vroeg op; niet door de wekker maar door de geluiden van de verbouwing. De lounge ziet er vandaag helemaal niet meer uit! Het systeemplafond is verwijderd en je zie alle bedrading hangen. We hoeven ons hier niet meer aan te ergeren want na het ontbijt willen we richting Elverum.

Rond half elf checken we uit. Net hiervoor krijgen we een smsje van Toon. Hij vraagt hoe laat we denken aan te komen. We schatten zelf zo rond 13:00 uur in. Toon en zijn vrouw Monique zijn beide aan het werk en zullen pas rond 16:00 uur thuis zijn. Het huisje is niet afgesloten en we mogen gewoon naar binnen. We besluiten het rustig aan te doen en eerst nog even in Elverum de nodig boodschapjes te halen. Rond 13:00 uur krijgen we een smsje dat Toon opweg naar huis is. Wij drinken eerst nog een kopje koffie en dan rijden wij ook richting het huisje. Zo rond 15:00 uur, 15:15 uur waren we bij het huisje. Het was goed te vinden en Toon stond ons al op te wachten.

Na kennismaking liet Toon ons het huisje zien. Het ziet er heel leuk uit en is van alle gemakken voorzien. Hier kunnen we het wel een weekje uithouden! Het is zo’n 15 graden onder nul en rond 16:00 uur begint het donker te worden. Na kwartier te hebben gemaakt genieten we lekker van een kopje koffie. Vanavond eten we lekker gemakkelijk een broodje. Eerst maar eens bekomen van de grote stad en hopelijk slapen we vannacht lekker door zonder bouwgeluiden!!